Αυτή είναι η «απατεώνισσα των Σερρών»

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες της 51χρονης Ιωαννίδου Δόμνας του Αβραάμ και της Αναστασίας, κατοίκου Κυργίων Δράμας, η οποία συνελήφθη στις 8 Ιανουαρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, κατηγορούμενη για απάτη.

Η 51χρονη είχε εξαπατήσει κατά το τελευταίο δίμηνο του 2013 μια 34χρονη και μια 64χρονη
Η 51χρονη είχε εξαπατήσει κατά το τελευταίο δίμηνο του 2013 μια 34χρονη και μια 64χρονη

Η 51χρονη είχε εξαπατήσει κατά το τελευταίο δίμηνο του 2013 μια 34χρονη και μια 64χρονη, καθώς ισχυρίστηκε πως διαθέτει τις κατάλληλες διασυνδέσεις προκειμένου να σβηστούν τα χρέη της πρώτης και να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της σύνταξης της δεύτερης γυναίκας.

Όπως διαπιστώθηκε, σταδιακά κατά το τελευταίο δίμηνο του 2013, η 51χρονη απέσπασε από τα θύματα συνολικά το χρηματικό ποσό των 9.920 ευρώ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό και άλλων τυχόν περιπτώσεων απάτης τελεσθέντων από την ανωτέρω που δεν έχουν καταγγελθεί, ως και την αποτροπή τέλεσης νέων, αλλά και την εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου και των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

One Response to "Αυτή είναι η «απατεώνισσα των Σερρών»"

  1. βασίλης   23 Ιανουαρίου 2014 at 23:05

    Δεν είναι η μόνη….
    Υπάρχει άλλη μια απατεώνισσα στα σέρρας που έκλεψε λεφτά εξαπατώντας παιδάκια, γονείς και καθηγητές τάζοντας πενθήμερη διδακτική επίσκεψη στο εξωτερικό…..
    Η εν λόγο απατεώνισσα κυκλοφορεί ελεύθερη, Δραστηριοποιείται επαγγελματικά και δεν ντρέπεται καθόλου.
    Φοβάμαι ότι θα την δω και υποψήφια σε κάποιο αυτοδιοικητικό σχήμα!!!!!!!