Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών A.E.: «Ανοίγει ξανά η πίστα για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού»

Μετά από σχεδόν 6 μηνες οι ζημιες στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου αποκαταστάθηκαν και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού
Μετά από σχεδόν 6 μηνες οι ζημιες στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου αποκαταστάθηκαν και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ Α.Ε. πληροφορεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ό,τι έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις στον τάπητα της πίστας και είναι έτοιμη να υποδεχθεί αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά στο δελτίο τύπου αναφέρεται:

Μετά τις απαιτούμενες εργασίες, προκειμένου να αποκατασταθεί η κύρια πίστα, το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών είναι πλέον έτοιμο να υποδεχθεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ειδικότερα, με το πέρας (την περασμένη Κυριακή 15 του μήνα)  των εργασιών αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα κατά μήκος της αγωνιστικής γραμμής και σε όλες τις στροφές, το Αυτοκινητοδρόμιο ανοίγει για να φιλοξενήσει αθλητές, οδηγούς αυτοκινήτων κι αναβάτες μηχανών, κατά τη διάρκεια των καθημερινών ελεύθερων προπονήσεων και των διοργανώσεων-events που προγραμματίζονται.

Έτσι, κι αφού τα παιδιά του Αυτοκινητοδρομίου ολοκληρώσουν και τις σχετικές εργασίες συντήρησης-καλλωπισμού, η πίστα θα δεχθεί-ειδικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου-μόνον αυτοκίνητα.

Μηχανές και οι αναβάτες τους θα μπορούν να τρέξουν στην πίστα από την επόμενη (Δευτέρα 23 του μήνα).

Επισημαίνεται, ότι ήδη στο πρόγραμμα του Αυτοκινητοδρομίου για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο συμπεριλαμβάνονται:

Διοργανώσεις-events

  • California Superbike School (μαθήματα μηχανοδήγησης) το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.
  • Ferrari Club Πέμπτη και Παρασκευή 3-4 Οκτωβρίου.
  • ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ VIII από το περιοδικό ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ το τριήμερο  11-12-13 Οκτωβρίου (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή).
  • Romanian Superbike από το Ρουμανικό FireMotorSport Club στις 18-19-20 Οκτωβρίου (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή).
  • North Track Festival (τετρακοσάρι στην ευθεία με τράκτορες) την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο 25-26 και 27 Οκτωβρίου.

Ελεύθερη Προπόνηση

Η πίστα του Αυτοκινητοδρομίου είναι ανοιχτή για ελεύθερες προπονήσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών όλες τις υπόλοιπες καθημερινές ημέρες, καθώς και το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου.