Το Badminton συναντά το Αυτισμό στο Σιδηρόκαστρο

Το Badminton συναντά το Αυτισμό στο Σιδηρόκαστρο

Μια άψογη διοργάνωση απο την Ελληνική Ομοσπονδία με πλήθος αθλητών από όλο το νομό και όχι μόνον. Όλοι οι αθλητές μικροι και μεγάλοι ήταν εκεί τη περασμένη Κυριακή (13/11) για να παίξουν μπάντμιντον για την Ηλιαχτίδα. Η προσφορά τους σημαντική. Παρόντες στο τουρνουά Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστου κ.κ.Μακάριος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Μωυσιάδης και ο περιφερειακός Σύμβουλος κ.Σπυρόπουλος.

Η Πρόεδρος της Ηλιαχτίδας κυρία Σουλτάνα Λαμπροπούλου στην ανακοίνωση της που εξέδωσε απευθύνει ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης:

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Badminton για τη διοργάνωση του τουρνουά, το Δήμο Σιντικής για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου, καθώς και τους χορηγούς της διοργάνωσης, την επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων Marsel-Μουμτζίδης και Σία, την ξενοδοχειακή επιχείρηση Olympic &spa και τη Γαλακτοβιομηχανία Κρι-Κρι.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ευχαριστούμε τον προπονητή κ.Ξάνθο και όλη την όμάδα που συντόνιζε το αγωνιστικό κομάτι,τις κυρίες και τους κυρίους που πρόσφεραν τη βοήθειά τους στην είσοδο του Γυμναστηρίου και στο χώρο του κυλικείου,τους γονείς και συνοδούς των αθλητών, το γιατρό Παύλο Άγγο για την εθελοντική του παρουσίαστους άγωνες και τέλος θα ήθελα να σταθώ στους εμπνευστές του όλου εγχειρήματος στην κ.Αβραμίδου Μαρία μέλος της Ομοσπονδίας και στην εθελόντριά μας Δήμητρα Πολύζου.

Μαρία και Δήμητρα σας ευχαριστούμε θερμά.
Πραγματικά μας συγκινήσατε.
Τέτοιες δράσεις μας κάνουν εμάς τους γονείς να αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι στο δύσκολο αγώνα μας.