Διέρρηξαν τις αποθήκες του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών

διαρρήκτης-2012«Φτερά» έκαναν διάφορα προϊόντα από τις αποθήκες του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών, αφήνοντας «άφωνα» τα μέλη του προεδρείου του Συλλόγου, όταν τη Δευτέρα άνοιξαν τις μεγάλες παραβιασμένες σιδερένιες πόρτες τους και διαπίστωσαν ότι οι αποθήκες ήταν άδειες.

Τα μέλη του προεδρείου πήγαν στην αποθήκη για να ξεκινήσουν εκ νέου τη διανομή των προϊόντων σε πολύτεκνες οικογένειες, ωστόσο, είδαν ότι εκατοντάδες λίτρα λάδι, μακαρόνια, ρύζι, τυρί και κούτες με απορρυπαντικά είχαν εξαφανιστεί, καθώς, άγνωστοι διαρρήκτες, κατάφεραν την ημέρα των Θεοφανίων να «σηκώσουν» όλα τα προϊόντα.

Έρευνες για την υπόθεση διενεργούνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, ενώ έχουν ενημερωθεί ήδη και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να γίνει αναπλήρωση των προϊόντων. 

One Response to "Διέρρηξαν τις αποθήκες του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών"

  1. elekths   7 Ιανουαρίου 2013 at 23:37

    Όλοι όσοι φορείς παίρνετε τρόφιμα από την Ε.Ε. να ξέρετε και να απαιτείται τα εκφορτωτικά που είναι 1% με βάση τα κιλά του φορτηγού. Δηλαδή π.χ 20 τόνοι φορτίο είναι 100 ευρώ(μόνο για εκφόρτωση) που δυστυχώς τα έχουν εισπράξει οι εταιρίες διανομής χωρίς να τα αποδίδουν στους φορείς που παραλαμβάνουν τα τρόφιμα έτσι ώστε και αυτοί με την σειρά τους να τα δώσουν στους εκφορτωτές .
    https://www.opekepe.gr/episitistikh.asp