Με χαμηλούς τόνους, περιμένουν οι Ίκαροι, την Αγία Παρασκευή!

τα εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν -50%, και θα έχουν ισχύ για όλους τους αγώνες του β’ γύρου!
τα εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν -50%, και θα έχουν ισχύ για όλους τους αγώνες του β’ γύρου!

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών,  προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει το Σάββατο 11/01/2014 στις 17:00 με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Οι Φίλιππος Συμεωνίδης και Σάκης Κουτίνας ταλαιπωρηθήκαν από ίωση στις αρχές της εβδομάδας, αλλά η κατάσταση τους είναι καλύτερη και αναμένεται να βοηθήσουν τους Ικάρους. Ενοχλήσεις αισθανόταν και ο Γκεόργκι Κίντερ, από χτύπημα στον αγώνα με την Καβάλα και γι’αυτό προφυλάχτηκε από το προπονητικό staff.

Ο νεαρός forward Γιώργος Παπαδόπουλος, θα μιλήσει το βράδυ στο τοπικό Σερραϊκό κανάλι TVS, στο πλαίσιο, της ανοιχτής επικοινωνίας που έχει η ομάδα με τον κόσμο της και τα ΜΜΕ. Επίσης παίκτες, staff και διοίκηση, περιμένουν στήριξη από το φίλαθλο κοινό, ακόμη μεγαλύτερη μάλιστα, από τις προηγούμενες φορές. Καθώς ο αγώνας του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και η Σερραϊκή έδρα μπορεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα, υπέρ των Ικάρων, όταν η μπάλα… θα καίει.

Προσβλέπουμε στην ευσυνειδησία των φιλάθλων μας, ώστε να ενισχύσουν τον σύλλογο, κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, αγοράζοντας εισιτήριο του αγώνα, που τιμάται προς 7 ευρώ.

**Πλέον τα εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν -50%, και θα έχουν ισχύ για όλους τους αγώνες του β’ γύρου!

#Ας κάνουμε τα απογεύματα Σαββάτου, «κυανοκίτρινα» και μπασκετικά! Το αξίζει η ομάδα μας, το αξίζει η περιοχή μας!