ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ κέρδισε εύκολα τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με 34-21

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ κέρδισε εύκολα τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με 34-21

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή των νεαρών αθλητών ολοκληρώθηκε το Σάββατο η 2Η αγωνιστική του χάντμπολ που βρήκε τα  «λιοντάρια» του Πανσερραϊκου  να κερδίζουν τους Μακεδόνες Θεσ/νικης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές άμυνες από τους παίχτες του Σταύρου Αγγελίδη, μην δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να πετύχουν τέρμα. Επιθετικά δοκιμάστηκαν και κάποια νέα συστήματα τα οποία οδήγησαν την ομάδα του Πανσερραϊκου  σε εύκολα τέρματα.

panserraikara-handball170670732Ο έμπειρος παίχτης Βασίλης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα επισήμανε ό,τι :

«Ήταν σχετικά ένα εύκολο παιχνίδι και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις άμυνες μας. Το βασικότερο όμως από όλα είναι ότι έπαιξαν αρκετά οι νεαροί μας αθλητές και τους δόθηκε η δυνατότητα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να αποδείξουν πραγματικά αυτά που μαθαίνουν καθημερινά στις προπονήσεις. Μπράβο τους,  και εύχομαι αυτό να συνεχίσει ακόμα ποιο δυναμικά και να βοηθήσουν όλοι τον Πανσερραικο μας. Ένα τεράστιο μπράβο φυσικά και στον υπέροχο κόσμο μας που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας ως ο όγδοος παίχτης.»

Επόμενο ματς το Σάββατο 5/12/2015 με τον Απόλλων Σταυρούπολης στον ΔΑΚ Ευόσμου στις 20:30.