Χειροποίητα κολιέ και σκουλαρίκια για όλες τις ώρες της ημέρας

Χειροποίητα κολιέ και σκουλαρίκια για όλες τις ώρες της ημέρας

Η τάση για το χειροποίητο, για το γνήσιο για το αυθεντικό και το μελετημένο χαρακτηρίζει την εποχή μας και αποτελεί μία μοναδική έκφραση που ανάμεσα σε πολλούς κλάδους έχει ανοίξει αυλαία και στον τομέα κόσμημα.

Τα χειροποίητα κοσμήματα Aleema προσφέρουν αυτήν την διαφορετικότητα που μεταμορφώνει κάθε γυναίκα σε σύμβολο και της δίνει το «κάτι παραπάνω» από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τις βραδινές.

Η σχεδιάστριά τους προτείνει για φέτος ανάμεσα σε πολλά, μερικά από τα πιο ευφάνταστα χειροποίητα σκουλαρίκια  και κολιέ , που μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Το παγώνι συμβολίζει την υπερηφάνεια και την δύναμη. Ταυτόχρονα εμφανίζει πολυπλοκότητα και μπορεί να γίνει το ιδανικό σύμβολο για μία γυναίκα! Αφήστε το κολιέ να κρεμαστεί από τον λαιμό σας και φανερώστε προς τα έξω ένα Indian spirit που είναι πολύ της μόδας φέτος. Τα φτερά του είναι επιχρυσωμένα. Δείτε το εδώ .

Για τις rock βασίλισσες η μαύρη κορώνα είναι η καλύτερη επιλογή! Θα την βρείτε στην «παραμυθένια συλλογή», σε πολύ καλή τιμή. Μπορείτε να την φοράτε ακόμα και στο μπάνιο, χωρίς να σκουριάζει!

Ξεπερνώντας λίγο την τάση των απλών κρίκων, εδώ τους βρίσκουμε σε μία παραλλαγή με λουλούδι που κρέμεται, ομορφαίνοντας κάθε σύνολό σας όλες τις ώρες της ημέρας.

Κάτι πιο κλασικό που μπορεί να σας μαγέψει και να σας λύσει τα χέρια, αφού ταιριάζει με όλα είναι τα ROUNDELS EARRINGS . Τονίστε την θηλυκότητά σας με την δεξιοτεχνία των χειροποίητων κοσμημάτων.

Για όλες εσάς που θέλετε να νιώθετε μοναδικές, αυθεντικές, πραγματικές γυναίκες, επιλέξτε aleema.gr για τις αγορές σας.