Χιλιάδες αγρότες στο Σύνταγμα, Κλειστός ο Προμαχώνας & τα Κερδύλλια, ανοιχτή η Παλαιοκώμη

Χιλιάδες αγρότες στο Σύνταγμα, Κλειστός ο Προμαχώνας & τα Κερδύλλια, ανοιχτή η Παλαιοκώμη

Χιλιάδες αγρότες από όλη την Ελλάδα βρίσκονται στο Σύνταγμα για το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί έφτασαν και τα 20 τρακτέρ από τη Νίκαια της Λάρισας και οι αγρότες που έκαναν μαζί τους πορεία από την Ομόνοια.
Οι διαδηλωτές έχουν κατακλύσει την περιοχή γύρω από τη Βουλή, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, ζητώντας παράλληλα τη βελτίωση του φορολογικού νομοσχεδίου.

Στην Αθήνα βρέθηκαν και πολλοί αγρότες από τις Σερρες που μετακινήθηκαν είτε με λεωφορεία είτε και με ΙΧ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πέντε λεωφορεία με αγρότες που εκπροσωπούν το μπλόκο του Προμαχώνα κατέβηκαν στην Αθήνα, σε αντίθεση με το μπλόκο των Κερδυλλίων που δεν συμμετέχει οργανωμένα στο συλλαλητήριο των Αθηνών, αντίθετα οι αγρότες του μπλόκου της Παλαιοκώμης κατέβηκαν με ένα λεωφορείο στο Σύνταγμα.

Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί σε Προμαχώνα και Κερδύλλια

Οι αγρότες έκλεισαν το Τελωνείο του Προαχώνα για φορτηγά και βαρέα οχήματα από τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής και θα το ανοίξουν στις 11 το πρωί του Σαββάτου.

Στο μπλόκο των Ν.Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό οι παράδρομοι έκλεισαν και σήμερα από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ για τα φορτηγά και βαρέα οχήματα.

Ανοιχτή παραμένει η παλαιά εθνική οδός στο ύψος της Αμφίπολης σήμερα, αύριο Σάββατο και Κυριακή από τους αγρότες του μπλόκου της Παλαιοκώμης, οι οποίοι κατέβηκαν στην Αθήνα.

2 Responses to "Χιλιάδες αγρότες στο Σύνταγμα, Κλειστός ο Προμαχώνας & τα Κερδύλλια, ανοιχτή η Παλαιοκώμη"

  1. Nikolaos Giagtzhs   12 Φεβρουαρίου 2016 at 21:29

    bravo sas kanenas mexri tora den ekane ayto poy kanete eseis

    • Nikolaos Giagtzhs   12 Φεβρουαρίου 2016 at 21:53