Χωρίς οργανωμένους στις Σέρρες ο Απόλλωνας

Κατσαβάκης-Εθνικός Γαζώρου-
Κατσαβάκης-Εθνικός Γαζώρου-

Στην ανακοίνωση της η διοίκηση της ομάδας της Καλαμαριάς κάνει γνωστό ότι οι φίλο των «κοκκινόμαυρων», μπορούν να μεταβούν μεμονωμένα στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, καθώς επίσης και το ότι θα τοποθετηθούν στην θύρα 8 του Δημοτικού Σταδίου Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα έλαβε μέρος η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Δευτέρας με τον Εθνικό Γαζώρου και η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών αποφάσισε την μη οργανωμένη προσέλευση των φιλάθλων του Απόλλωνα στο γήπεδο των Σερρών.
Οι φίλαθλοι μας μπορούν να μεταβούν στο γήπεδο μεμονωμένα και θα τοποθετηθούν στην θύρα 8 του σταδίου.
Μπροστά από την συγκεκριμένη θύρα θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο που θα προμηθεύει εισιτήρια στους φιλάθλους της ομάδας μας. Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας ξεκινάει στις 18:00».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα του ΕΘΝΙΚΟΥ με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής της Football League, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013, στις 18:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Στην αποστολή ο Μάκης Κατσαβάκης συμπεριέλαβε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Μέλκας, Χατζηγιαννάκης, Νύρλος, Κωφοκώτσιος, Νέδος, Μερεσιώτης, Δέντσας, Μεταλλίδης, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Νικολίτσας, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Γαϊδαρτζής, Παπαβασιλείου,  Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι, Σέρντιτς