Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του κέντρου της πόλης των Σερρών

Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του κέντρου της πόλης των Σερρών

Με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Σερρών «Κάλαντα Χριστουγέννων» στις 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6.00μ.μ., στην πλατεία Κρονίου στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή, η οποία συνδυάστηκε με τη Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του κέντρου της πόλης.

Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών με τη  συμμετοχή της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Σερρών και των χορωδιών της Εύξεινου Λέσχης Σερρών, του Μαξίμειου Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου και της ΚΕΔΗΣ  δημιούργησαν μια ιδιαίτερη ζεστή  ατμόσφαιρα, ψάλλοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακολουθώντας διαφορετικές διαδρομές στο εμπορικό κέντρο της πόλης ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και διαμορφώνοντας ένα χαρούμενο εορταστικό κλίμα.

Στην εκδήλωση  ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών.

Ο Δήμος Σερρών στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τη χορωδία της Εύξεινου Λέσχης Σερρών, την παραδοσιακή χορωδία του Μαξίμειου Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου την νεανική και παιδική χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Σερρών για τη χαρά και τα χαμόγελα που πρόσφεραν σε όλους τους περαστικούς.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών περιλαμβάνει τα εξής:

  • 13-15/12/2017 SERRES WORLD MYSIC FESTIVAL – Πλατεία Κρονίου
  • 15/12/2017 Στολίζω την πόλη μου
  • 16/12/2017  Φεστιβάλ Χορωδιών Βυζαντινής μουσικής
  • 20/12/2017 Έναρξη Πολιτείας Ευχών
  • 22/12/2017 Νότες Χριστουγέννων – Θέατρο Αστέρια
  • 23/12/2017 Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μητρόπολη Σερρών – Θέατρο Αστέρια