Χρύσα Μπουφίδου: «Επαγρύπνηση και συνεχής πολιτική πίεση για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Σερρών»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΤα προβλήματα και οι προοπτικές του μεγαλύτερου ιατρικού και νοσηλευτικού φορέα της Π.Ε.Σερρών τέθηκαν επί τάπητος κατά την συνάντηση που είχε με τον  αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Γιάννη Σωτηρίου η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Χρύσα Μπουφίδου. Συνοδευόμενη από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «συμμετέχω» στην Π.Ε.Σερρών Νίκο Γάδο, Μαν.Εμμανουηλίδη, Λουκία Κωνσταντινίδου-Δημητσίκογλουκαι Γιάννη Τσιπούρα, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που επιφέρει η συνεχής υποχρηματοδότηση του ιδρύματος, γεγονός που έχει άμεσες συνέπειες στην επάρκεια του στελεχιακού του δυναμικού και στον εξοπλισμό του.

Το μέτρο της απαγόρευσης των προσλήψεων και στο δημόσιο σύστημα υγείας και τα ηλικιακά χαρακτηριστικά των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, εάν δεν ληφθούν άμεσα γενναίες αποφάσεις, προμηνύουν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα για το μέλλον του ιδρύματος, καθώς ένας μεγάλος αριθμός  ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ετοιμάζεται ν’ αποχωρήσει λόγω συνταξιοδότησης. Η επαγρύπνηση των τοπικών φορέων, αλλά και η διαρκής πίεση από την πλευρά της τοπικής πολιτικής ηγεσίας καθίσταται αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος και τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του στους Σερραίους πολίτες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

Κλιμάκιο του συνδυασμού «συμμετέχω», με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρης, θα επισκεφτεί αύριο το πρωί το Σκούταρι και τη Νιγρίτα

Advertisements