Χρυσάνθη Παλάζη: Κάθε τέλος….μια αρχή, το ΠΟΤΑΜΙ στις Σέρρες, ξεκίνησε με ορμή και αποφασιστικότητα.

Χρυσάνθη Παλάζη: Κάθε τέλος….μια αρχή, το ΠΟΤΑΜΙ στις Σέρρες, ξεκίνησε με ορμή και αποφασιστικότητα.

Θεοδωράκης-Παλάζη(αντιγραφή της ανάρτησής μου στα κοινωνικά δίκτυα).
Την Κυριακή των Εκλογών, ξεκίνησα το πρωί με αισιοδοξία, φόρεσα την κονκάρδα με το σύνθημα που αντιπροσωπεύει αυτό που νιώθω για το ΠΟΤΑΜΙ ως “Κίνημα για τη Δικαιοσύνη, την Εργασία, την Παιδεία” με το λογότυπο “Εγώ είμαι το ΠΟΤΑΜΙ” και αναρωτήθηκα πριν ξεκινήσω την επίσκεψη στα εκλογικά κέντρα:
“Έκανες ότι μπόρεσες να σκεφτείς, που να είναι σύμφωνο με τον τρόπο που πολιτεύεσαι;”.

Η απάντηση καθησυχαστική: “ναι, μίλησα, έγραψα, επικοινώνησα με τους ανθρώπους για τις ιδέες και τις θέσεις του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, μοίρασα τα έντυπα με τις επίσημες θέσεις και το όραμά μας, προσπάθησα να λύσω απορίες, αμφιβολίες, να κάμψω πολιτικές αντιστάσεις, στάθηκα ώρα να συζητώ με ανθρώπους θυμωμένους, αγανακτισμένους που ήξερα ωστόσο ότι δεν πρόκειται να μετακινηθούν πολιτικά από αυτό που αποφάσισαν να ψηφίσουν, μίλησα με φίλους, ζήτησα υποστήριξη με βάση την προσωπική τους εκτίμηση για το ήθος και την εντιμότητα των προθέσεων μου, εξάντλησα φυσικές δυνάμεις, δεν σταμάτησα στιγμή…
Η επικοινωνιακή μου προσέγγιση είχε καθαρά προσωπικό χαρακτήρα, όσοι με συνάντησαν στο δρόμο, στην πόλη και τα χωριά, μου το αναγνωρίζουν. Δεν είχα έμμισθους υπαλλήλους, προσωπικό που έκανε ολημερίς τηλεφωνήματα, δεν είχα συνεργεία που “έστρωσαν” με ψηφοδέλτια τον Νομό, ανθρώπους να στέλνουν δελτία τύπου, τηλεοπτικές κάμερες να με ακολουθούν…. και άλλα που δεν είναι του παρόντος να ειπωθούν.
Έχω μόνο την αγαπημένη οικογένειά μου, άμισθους φίλους και γνωστούς που με εκτιμούν.

Σε όλο λοιπόν αυτό τον κόσμο, τον ασύλληπτο αριθμό των 1428 ψηφοφόρων που προσήλθαν στο νέο κόμμα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, κόντρα στην πόλωση και το ιδεολογικό αποπροσανατολισμό που χαρακτήρισε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, χάρη ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, έχω να πω μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και την παραδοχή ότι η ευθύνη που νιώθω απέναντι σε αυτή την υποστήριξη είναι τεράστια.
Επίσης τα ξημερώματα της Δευτέρας και όταν πλέον η έδρα είχε κλειδώσει με σιγουριά για το ΠΟΤΑΜΙ στη Σέρρες, τηλεφώνησα στον εκλεγμένο Βουλευτή κ. Αλ. Χατζηδημητρίου για να του ευχηθώ από καρδιάς συγχαρητήρια και καλή θητεία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ως η κοινοβουλευτική πλέον φωνή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στις Σέρρες.

Για μένα το ΠΟΤΑΜΙ δεν είναι κομήτης πολιτικός, για μένα είναι αυτό που πίστεψα και θα συνεχίζω να υποστηρίζω, ένα δυναμικό Κίνημα για τη Δικαιοσύνη, την Εργασία, την Παιδεία που στελεχώθηκε με ικανούς ανθρώπους.

Συνεχίζω λοιπόν να πιστεύω: καταφέραμε να επιτύχουμε όλοι μαζί ένα σημαντικό ποσοστό 5.71 % στο Νομό Σερρών , συγκεντρώσαμε 7.134 σταυρούς, εκλέξαμε Βουλευτή στο Νομό τον κ. Αλ. Χατζηδημητρίου.
Η μη εκλογή μου σηματοδοτεί το τέλος της συγκεκριμένης εκλογικής προσπάθειας, το σύνθημά μου ωστόσο σηματοδοτεί μια νέα αρχή “Μόνοι μας είμαστε απλώς ικανοί, μαζί θα γίνουμε ΠΟΤΑΜΙ”.

Χρυσάνθη Παλάζη
πρώην υποψ. Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ
νυν εθελόντριά του στο Νομό Σερρών