«Χρυσή» η Αθανασία Τσόλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων

Η συλλογή μεταλλίων για την αθλήτρια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός συνεχίζεται.

«Χρυσή» η Αθανασία Τσόλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων

Η αθλήτρια του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκού πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην τροπαιοθήκη της κατακτώντας το χρυσό στο Σόλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου η Αθανασία Τσόλα   κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Σόλο.

tsola-panserraikos-goldΗ αθλήτρια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, κατάφερε να συγκεντρώσει 82,7147 βαθμούς και να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μπροστά από τις Άννα – Μαρία Ταξοπούλου του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Μεταμόρφωσης (80,1902β.) και την Σοφία Μαλκογεώργου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (78,8891β).

Στη συγκεντρωτική βαθμολογία συλλόγων ο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε σύνολο 14 σωματείων, βρέθηκε στην 4η θέση συγκεντρώνοντας 165 βαθμούς πίσω από Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Μεταμόρφωσης (242), Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (179) και Ναυτικό Όμιλο Χανίων 174.

Η Σερραία αθλήτρια δήλωσε για τη νέα επιτυχία της:

tsola_athanasia_«Ήταν η τελευταία μου χρονιά στην κατηγορία και τα έδωσα όλα. Ήθελα πολύ αυτή τη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενη που την πέτυχα. Επόμενος στόχος είναι οι αγώνες σε δύο εβδομάδες στην ΟΠΕΝ και μετά οι αγώνες με την Εθνική ομάδα των Γυναικών της οποίας είμαι μέλος. Το επίπεδο των αγώνων θεωρώ πως ήταν υψηλό και αυτό με κάνει ακόμη πιο χαρούμενη για τη νίκη μου».

(πηγη: ert.gr)