«Χρυσοί» οι Σερραίοι Ματίνα Σωτηρίου & Ραφαήλ Κιοσσές στο Comeba Cup Badminton 2019

«Χρυσοί» οι Σερραίοι Ματίνα Σωτηρίου & Ραφαήλ Κιοσσές στο Comeba Cup Badminton 2019

Με το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση για την χώρα μας επέστρεψαν από την Λάρνακα της Κύπρου οι Σερραίοι πρωταθλητές Ματίνα Σωτηρίου και Ραφαήλ Κιοσσές. Το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο έδειξαν συλλογικά οι Έλληνες αθλητές Comeba Cup Badminton 2019 και έτσι ήρθε και η πρωτιά.

Στον ομαδικό αγώνα η νίκη ήρθε μετά από το 3-2 επί του φαβορί Ισραήλ, το 5-0 επί της Αιγύπτου και το 4-1 επί της Κύπρου. Πρόκειται για μοναδική επιτυχία  της χώρα μας σε ομαδικό αγώνα μετά από αρκετά χρόνια που συνήθως ολοκληρώναμε σε  2ες και 3ες θέσεις.

1η Θέση Ματίνα Σωτηρίου στο απλό Γυναικών

Στο ατομικό οι δύο Σερραίοι πρωταθλητές έφεραν τα εξής αποτελέσματα:

  • 1 χρυσό στο απλό η Σωτηρίου και 1 χάλκινο στο μικτό (με Κιοσσέ) ,
  • 3 χάλκινα μετάλλια ο Κιοσσές στο Απλό, Διπλό (με Χαιλή από Κύπρο) και Μικτό (με Σωτηρίου)
3η θέση στο απλό Ανδρών Κιοσσές Ραφαήλ, Τσιώλης Γεώργιος

Η προετοιμασία των δυο αθλητών για το Παγκόσμιο Junior της Ρωσίας συνεχίζεται με συμμετοχή σε άλλα δύο τουρνουά πρόκρισης που θα πραγματοποιηθούν σε Σλοβενία και Βέλγιο.

Στην φωτογραφία του τίτλου από αριστερά: η πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χατζήνα Βικτωρία, Βασιλικά Άλκηστις ( ΙΑΣΩΝ Θεσνικης), Σωτηρίου Ματίνα (ΠΛΑΤΩΝ Σερρών), Λαμπριανίδου Θεοδώρα ( ΟΑΓΩ Θεσνικης), Κιοσσές Ραφαήλ (ΠΛΑΤΩΝ Σερρών), Παπαδόπουλος Δημήτριος (ΡΟΥΠΕΛ Σιδστρου) κάτω Τσιώλης Γεώργιος ( ΦΕΟ Θήβας ) .