Χτύπησε ηλικιωμένους με … αμορτισέρ για 70ευρώ!

Ο δράστης τους χτυπούσε με.... αμορτισέρ!!!
Ο δράστης τους χτυπούσε με…. αμορτισέρ!!!

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο ηλικιωμένων  7 1 και 72 ετών (γυναίκα και άνδρας αντίστοιχα) που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 25.11.2013 στην οικία τους στην Ηράκλεια Σερρών.
Ταυτοποιήθηκε ένας 36χρονος ημεδαπός ως ένας εκ των δύο δραστών της ληστείας, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη 27.11.2013 κατόπιν εντάλματος σύλληψης της  Ανακρίτριας Σερρών.
Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς το βράδυ της 25.11.2013 στην Ηράκλεια Σερρών , αφού διέρρηξε την οικία δύο ημεδαπών ηλικίας 71 και 72 ετών, εισήλθε σε αυτήν και με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου (αμορτισέρ) και χρήση σωματικής βίας προκάλεσε σωματικές κακώσεις σε αμφότερους, στη συνέχεια αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (70) Ευρώ και τράπηκε σε φυγή πεζός μαζί με ένα ακόμα άτομο, το οποίο του παρείχε συνδρομή ενεργώντας ως τσιλιαδόρος.
Οι παθόντες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω μεταλλικό αντικείμενο (αμορτισέρ).
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων και του δεύτερου δράστη.
Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.