Δεκατρείς συλλήψεις σε κατάστημα στις Σέρρες, για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα, μεταξύ των οποίων 9 πελάτες – «παίκτες» - του καταστήματος Κατασχέθηκαν 26 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό πάνω από 1.500 ευρώ

Δεκατρείς συλλήψεις σε κατάστημα στις Σέρρες, για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών που έγινε την Δευτέρα (14-12-2015) το βράδυ σε κατάστημα στις Σέρρες, οδήγησε στη σύλληψη συνολικά 13 ατόμων, για τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκαν οι δύο προσωρινά υπεύθυνοι του καταστήματος, ηλικίας 23 και 46 ετών, με ακόμα 2 εργαζόμενες στο κατάστημα, ηλικίας 27 και 33 ετών, να διευκολύνουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε συνολικά 9 πελάτες – «παίκτες», ηλικίας από 54 έως 72 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν συνολικά 26 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.595 ευρώ.

Τη στιγμή του ελέγχου απουσίαζε ο 59χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.