Δεν τους πτόησε ο άσχημος καιρός και πραγματοποιήθηκε η 12η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ στην Αρετσού (φωτογραφίες)

12η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ Τερπνιωτών στην Πλαζ Αρετσούς
12η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ Τερπνιωτών στην Πλαζ Αρετσούς

Υπό βροχή και άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η 12ηΓιορτή Τσίπουρου Τερπνής, στον στεγασμένο χώρο της Πλαζ Αρετσούς, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013.

Δυστυχώς ο άστατος καιρός κράτησε στα σπίτια τους συμπατριώτες και φίλους που κάθε χρόνο κατακλύζουν το γνωστό χώρο της Πλαζ.
 Παρόλα αυτά οι τυχεροί που … τόλμησαν να παραβρεθούν, πέρασαν πολύ όμορφα, διασκέδασαν με την καρδιά τους και ξεφάντωσαν στο χορό. 
Με μπροστάρηδες το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου , την παραδοσιακή ορχήστρα «σεργιάνι» και τη φωνή της Βέτας Σάμου χόρεψαν με την ψυχή τους.
Γεύτηκαν τους υπέροχους τερπνιώτικους  ουζομεζέδες που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι γυναίκες της Τερπνής και Θεσσαλονίκης, και φυσικά δοκίμασαν δωρεάν το ξακουστό τερπνιώτικο τσίπουρο που πρόσφεραν οι τερπνιώτες παραγωγοί.
Στην εκδήλωση παρών και το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου μας, το οποίο εξέθεσε τις υπέροχες δημιουργίες του.

Για μία ακόμη φορά η οργάνωση ήταν άψογη και η εθελοντική προσφορά των συμπατριωτών και φίλων μας καθοριστική. Τους ευχαριστούμε θερμά ιδιαίτερα τις κυρίες που ήταν στο σερβίρισμα και τους ψητάδες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο συγχωριανός μας Αντιδήμαρχος του Δήμου Βισαλτίας κ. Τρούπης Χρίστος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Τερπνής κ.κ Δρούγγος Χρήστος , Μπάγκαλας Δημήτριος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Δράμαλη Γεωργία, ο Πρόεδρος της ΑΣΠΙΔΟΣ Τερπνής κ Τουλάκης Χρίστος, η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων κ.Βλασκίδου Τζούλια, ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας κ. Μώκος Γεώργιος, το μέλος Χαδιούτης Αθανάσιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης κ. Κατσικαρίδης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χουμνικιωτών κ. Χατζούδης Στέργιος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σιδηροκαστρινών κ. Παπαγεωργίου – Σπάση Βασιλική, ο κ. Καμπούρης από τη Δήμητρα Σερρών.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον οικονομικό χορηγό Σύλλογο Εκτελωνιστών Θεσσαλονίκης, τους παραγωγούς τσίπουρου, τους προμηθευτές τοπικών προϊόντων, τις κυρίες που προσέφεραν τα φαγητά τους καθώς και  όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης.