Δέσμευση Αποστόλου για παράταση των ασφαλιστικών εισφορών ΟΓΑ στους αγροκτηνοτρόφους

Δέσμευση Αποστόλου για παράταση των ασφαλιστικών εισφορών ΟΓΑ στους αγροκτηνοτρόφους

Συμφωνα με ενημέρωση απο το γραφείο τυπου του βουλευτή Σερρών Μιχάλη Τζελέπη, Στη σημερινή συζήτηση του Νομοσχεδίου «Βοσκήσιμες Γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις», ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης έθεσε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Αποστόλου, το ζήτημα Τζελέπης Μιχάληςτης παράτασης της πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ των αγροτοκτηνοτρόφων.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής επεσήμανε ότι: «Οι Έλληνες αγροτοκτηνοτρόφοι αδυνατούν να ανταποκριθούν ως προς την πληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών που λήγει στις 30/11/2015, από τη στιγμή που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη ούτε τις επιδοτήσεις με υπαιτιότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκανε δεκτό το αίτημα του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλη Τζελέπη και δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί παράταση στους αγροτοκτηνοτρόφους για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα 26/11 η πλειονότητα δεν εχουν παραλάβει καν τα ειδοποιητήρια πληρωμής.