Δέσμευση Μ. Τζελέπη για τη στελέχωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Σερρών

Δέσμευση Μ. Τζελέπη για τη στελέχωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Σερρών

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης πραγματοποίησε επίσκεψη την Δευτέρα 30-5-2016 στο ΣΕΠΕ Ν. Σερρών και συνεργάστηκε με την Προϊσταμένη του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κ. Λίνα Σίπκα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του Βουλευτή για τις  αντικειμενικές και πραγματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα το ΣΕΠΕ Ν. Σερρών ως προς την εφαρμογή της εργατικής Νομοθεσίας.

Ο Βουλευτής, αφού πρωτίστως ενημερώθηκε για το δύσκολο έργο που έχει να φέρει εις πέρας η υπηρεσία του ΣΕΠΕ, ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, πληροφορήθηκε επίσης και για την υποστελέχωση του ΣΕΠΕ σύμφωνα με το οργανόγραμμά του.

Μετά την επίσκεψη, ο κ. Τζελέπης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι πολιτικά και κοινωνικά ανεπίτρεπτο στις μέρες μας σ’αυτήν την αδιέξοδη κατάσταση που βρίσκεται ιδιαίτερα ο εργαζόμενος κόσμος στον ιδιωτικό τομέα, οι νευραλγικές υπηρεσίες του Νομού, όπως το ΣΕΠΕ, να είναι υποστελεχωμένες. Δεσμεύομαι ότι θα προβώ σ’ όλες τις απαιτούμενες, Κοινοβουλευτικές ενέργειες, προκειμένου να καλυφθούν τα οργανικά κενά που προβλέπει το οργανόγραμμα της υπηρεσίας για  να καταστεί ομαλή η λειτουργία της».