Η Δέσποινα Ιλανίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τον Στέφανο Φωτιάδη

Η Δέσποινα Ιλανίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τον Στέφανο Φωτιάδη
Ιλανίδου ΔέσποιναΗ κυρία Δέσποινα Ιλανίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της, με τον συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη. Στην δημοσίευσή της στον δημοφιλή ιστοτόπο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:
Αγαπημένοι μου φίλοι,
Θέλω να σας ανακοινώσω στην απόφασή μου, να επανέλθω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να δραστηριοποιηθώ και πάλι με το Δήμο Σερρών.
Θα είμαι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τη «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» του Στέφανου Φωτιάδη
΄Ηταν πολύ δύσκολο για μένα να πάρω αυτήν την απόφαση και να πω το μεγάλο ΝΑΙ.
Η αγάπη όμως και η παρότρυνση του κόσμου καθώς και το αξιόλογο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που ανακοίνωσε ο Στέφανος Φωτιάδης, με τόσους πολλούς και μορφωμένους νέους, με έκαναν να λυγίσω.
Γνωρίζετε πιστεύω τη διαδρομή μου στο Δήμο Σερρών. Για μένα είναι μία ακόμη απόφαση προσφοράς και θυσίας .Βέβαια έχω χάσει πολύ χρόνο μέχρι να πάρω την απόφαση και δεν ξέρω εάν το πληροφορηθούν οι συμπολίτες μου.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και υπόσχομαι να συνεχίσω να εργάζομαι ακούραστα για το Δήμο μας και να παραμείνω η Δέσποινα Ιλανίδου-Βίλλιου, που όλοι σας γνωρίζετε και αγαπάτε. Ο Θεός να βοηθήσει να γίνει το καλύτερο.

Φωτιάδης-Ιλανίδου-Κετσετζής-20140411-1-600x400 Να θυμίσουμε ότι η κυρία Ιλανίδου είχε εκλεγεί στην δημοτική αρχή με τον Ι.Μωϋσιάδη και είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής αποσπώντας τα εύσημα για το έργο της. Στις εκλογές του 2010 απείχε από την εκλογική διαδικασία.

Ανακοινώνει και ο πρώην δήμαρχος Στρυμόνα;
Σύμφωνα με πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο του κ.Φωτιάδη αναμένεται να συμμετάσχει και ο πρώην Δήμαρχος Στρυμόνα Βασίλειος Κετσετζής, αυξάνοντας τη διείσδυση του ψηφοδελτίου στο Νεοδημοκρατικό χώρο, μια και είναι γνωστό ότι και οι δύο αποτελούν σημαντικά στελέχη του χώρου της ΝΔ στο δήμο Σερρών. Οι πληροφορίες έφερναν δε τον κ. Κετσετζή να έχει δεχθεί και πρόταση του κ.Απόστολου Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια, την οποία ο πρώην Δήμαρχος απέρριψε, λόγω του ενδιαφέροντός του για α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.