Η ΔΕΥΑ Σερρών ζητά τη συμβολή της Εκκλησίας για ένταξη απόρων στο Κοινωνικό Τιμολόγιο

Η ΔΕΥΑ Σερρών ζητά τη συμβολή της Εκκλησίας για ένταξη απόρων στο Κοινωνικό Τιμολόγιο

Χασαπίδης-ΔΕΥΑΣ-Θεολόγος03294Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΣ ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σερρών κ. Κώστας Χασαπίδης συναντήθηκε χθες το μεσημέρι Πέμπτη 6 Νοεμβρίου με τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο στο γραφείο του τελευταίου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη. Σκοπός της ήταν να βοηθήσει η Εκκλησία στη διεύρυνση του Κοινωνικού Τιμολογίου που έχει η Επιχείρηση. «Θέλουμε να μας δώσετε ονόματα ανθρώπων που είναι πραγματικά άποροι ώστε να έχουν 100% απαλλαγή από την πληρωμή του νερού» ζήτησε ο Κ. Χασαπίδης και ο Μητροπολίτης απήντησε θετικά λέγοντας ότι θα δει το θέμα.

Η ολιγόλεπτη συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ΔΕΥΑΣ και ο Πρόεδρος αποχώρησε ικανοποιημένος.

σ.σ. δεν γνωρίζουμε αν κάτι άλλαξε, αλλά υποτίθεται ότι από την Τετάρτη ο κ. Χασαπίδης δεν ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του ίδιου, αλλά και του Δημάρχου, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση με την καταγγελία της εργαζόμενης.

One Response to "Η ΔΕΥΑ Σερρών ζητά τη συμβολή της Εκκλησίας για ένταξη απόρων στο Κοινωνικό Τιμολόγιο"

  1. 3skataratos   8 Νοεμβρίου 2014 at 09:44

    Αν υποψιαστώ ότι ο κ.Πρόεδρος (ακόμη;;;) χρησιμοποιεί τον Σεβασμιότατο για την ανά(σ)ταση της ηθικής του, η οποία έχει καταβαραθρωθεί μετά την …ανήθικη κατηγορία που του προσάπτει η εργαζόμενη στην ΔΕΥΑΣ, φωτιά να πέσει να με κάψει!!!