ΔΕΥΑΣ: Πόσιμο το νερό στο Καπετάν Μητρούση

«Μητρουσιώτες συνεργαστείτε μαζί μας!» το μήνυμα του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ Κ. Χασαπίδη, προς τους κατοίκους της κοινότητας

ΔΕΥΑΣ: Πόσιμο το νερό στο Καπετάν Μητρούση

Συμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΥΑ Σερρών: Πόσιμο νερό έχουν από σήμερα 2 Ιουνίου οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Καπετάν Μητρούση. Η ΔΕΥΑ Σερρών τοποθέτησε το πληρωτικό υλικό στο ένα φίλτρο του διυλιστηρίου νερού του χωριού, έκανε τους απαιτούμενους ελέγχους ποιότητας και πλέον παρέχει την ασφαλή ποσότητα των 55 μ3 ανά ώρα. Όμως αυτή ενδέχεται να μην επαρκεί για κάποιες περιοχές της Τοπικής Κοινότητας στην περίοδο αιχμής της ημέρας.

«Γι’ αυτό το λόγο ζητάμε από τους κατοίκους να κάνουν λελογισμένη χρήση ώστε να μην προκύψουν προβλήματα υδροδότησης του χωριού, καθώς για τις επόμενες 20 ημέρες θα λειτουργεί μόνο η μία γραμμή παραγωγής» δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Κώστας Χασαπίδης σε συνέντευξη τύπου το πρωί της Πέμπτης στην έδρα της ΔΕΥΑΣ.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι στα μέσα του τρέχοντος μηνός θα λειτουργήσει και η δεύτερη γραμμή μετά την τοποθέτηση πληρωτικού υλικού και στο άλλο φίλτρο.

«Οπότε θα εξασφαλίσουμε την πλήρη υδροδότηση της ΤΚ. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα μπορούμε να επιστρέψουμε σε πρακτικές κατάχρησης και σπατάλης του νερού. Αν οι Μητρουσιώτες θέλουν να έχουν σταθερά άφθονο, πόσιμο νερό θα πρέπει να συνεργαστούν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες της ΔΕΥΑΣ και κυρίως για τους θερινούς μήνες» τόνισε ο Κ. Χασαπίδης.