Δεύτερο… επικοινωνιακό «τρίποντο» για τον Αλέξανδρο Χρυσάφη!

Συνάντηση του επικεφαλής της νέας Δημοτικής κίνησης “Συμμαχίας Σερραίων”, με τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη

Δεύτερο… επικοινωνιακό «τρίποντο» για τον Αλέξανδρο Χρυσάφη!

«Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις» λένε οι Κινέζοι και φαίνεται να το κάνει σημαία του ο Αλέξανδρος Χρυσάφης, επικεφαλής της νέας δημοτικής κίνησης «Συμμαχία Σερραίων».

Ετσι μετά την φωτογραφία του με τον πρώην Δήμαρχο Σερρών Ζήση Μητλιάγκα (ο οποίος προέρχεται από το χώρο του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ), στην επίσημη παρουσίαση της Δημοτικής κίνηση πριν το Πάσχα (26/3), ήρθε η φωτογραφία με τον νυν Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη, την Παρασκευή 13/4, αυτή τη φορά πιο εντυπωσιακή, καθώς πλαισιώνεται και από πολλούς συνεργάτες του, στον αγώνα που ξεκινά, για τον Δημαρχιακό θώκο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2019.

Συνάντηση με τον Πέτρο Αγγελίδη

Ο Δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης, ο οποίος όπως δήλωσε δεν θα διεκδικήσει για τρίτη φορά τον θώκο του Δημάρχου Σερρών, δέχθηκε να συναντηθεί, υπό το πρόσχημα(;) της ενημέρωσης για τα δημοτικά πράγματα και περισσότερο να φωτογραφηθεί, με τον νέο υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη, σε μια καθαρά σημειολογική …πόζα.

Να θυμίσουμε πως και ο κ. Πέτρος Αγγελίδης προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις Εθνικές Εκλογές του 2009)

Στόχος ο βασικός αντίπαλος για τον θώκο

Με τις δύο αυτές σημειολογικές κινήσεις (φωτό με Μητλιάγκα και Αγγελίδη), ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, επιχειρεί να υπερκεράσει τον έτερο υποψήφιο για τον θώκο του Δημάρχου Σερρών κ. Στέφανο Φωτιάδη (προερχόμενος και αυτός από το ΠΑΣΟΚ) και βασικό αντίπαλο, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, στις Δημοτικές εκλογές του 2019.

Το αν οι ενέργειες αυτές θα έχουν αποτέλεσμα, είναι πολύ νωρίς, για να το πει κανείς, όμως δίνουν πόντους στον επικοινωνιακό τομέα στο νέο υποψήφιο.

Κατά τ΄άλλα σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική κίνηση «Συμμαχία Σερραίων» αναφέρεται:

Η ανακοίνωση της «Συμμαχία Σερραίων»

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στον Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη, την Παρασκευή 13 Απριλίου, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης, “Συμμαχία Σερραίων”, κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, πλαισιωμένος από μέλη της.

Η επίσκεψη είχε ως σκοπό την ενημέρωση του Δημάρχου για το πλάνο του αυτοδιοικητικού οδοιπορικού πληροφόρησης, που θα ακολουθήσει η “Συμμαχία Σερραίων” και τις θεματικές ενότητες έτσι όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί.

Ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης συγκεκριμένα είπε:

“Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η επεξεργασία όλων των θεμάτων και  ζητημάτων σε επίπεδο θεσμικό αλλά και ιδεών, προτάσεων, προβλημάτων από τους πολίτες έτσι ώστε να προσδιορίσουμε το τελικό πρόγραμμά μας, το οποίο όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα είμαστε έτοιμοι να το παρουσιάσουμε στο Σερραϊκό λαό. Αυτό το οδοιπορικό θα κάνει πρώτον εμάς σοφότερους, γιατί δεν είμαστε παντογνώστες αλλά κυρίως θα ενεργοποιήσει σε συμμετοχή τους Σερραίους, συμμετοχή στη δημιουργία ενός προγράμματος, το οποίο θα προέλθει από αυτούς, μαζί με αυτούς, για αυτούς.”

Επίσης ο κ. Χρυσάφης τόνισε:

“Ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή στο κομμάτι της ενημέρωσης και κυρίως ευελπιστούμε σε έναν πολιτισμένο αγώνα, ο οποίος θα υπηρετεί ένα αξιακό σύστημα το οποίο μας πρεσβεύει. Έναν αγώνα καθαρό και έντιμο, ο οποίος θα βασίζεται στην αλήθεια και μόνο.”

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα άριστης συνεργασίας και συμφωνήθηκε η συνδρομή όλων των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και των αρμόδιων αντιδημάρχων για την πληρέστερη ενημέρωση των θεματικών ομάδων της “Συμμαχίας Σερραίων”.