Δεύτεροι οι Σερραίοι “πενηντάρηδες”στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Μπάσκετ

Δεύτεροι οι Σερραίοι “πενηντάρηδες”στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Μπάσκετ

Οι Σερραίοι βετεράνοι της ομάδας 50+, κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων που διεξήχθη το τριήμερο (27-29 Μαΐου) στην Καβάλα, αφού στον τελικό ηττήθηκαν από την αντίστοιχη ομάδα της Θεσσαλονίκης 67 – 71

Παλαίμαχοι-Μπάσκετ-Σερρες-50αΑθλητές που έγραψαν ιστορία στο Σερραϊκό μπάσκετ, έφτασαν στον τελικό της κατηγορίας 50 ετών και άνω (αφού την 1η μέρα της διοργάνωσης κέρδισαν την ΣΠΑΚ Καβάλας 43-75), γνωρίζοντας την ήττα από το Σύλλογο Βετεράνων Θεσσαλονίκης με 71-67.

Οι Σερραίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ, κόντρα σε μια ομάδα που είναι οργανωμένη εδώ και χρόνια, πραγματοποιεί συχνά προπονήσεις, έχει παίκτες που αγωνίστηκαν με την Εθνική ομάδα και θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι Παλαίμαχοι των Σερρών αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες (για διάφορους λόγους) με τον Άκη Μορφακίδη, τον Γιώργο Μακαρά, τον Στέργιο Γκιουζέλη  και τον τραυματία Στέργιο Ποργιόπουλο. Στον τελικό αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού ο Σωτήρης Παυλίδης ενώ ο Σπύρος Ιωαννίδης αποβλήθηκε με πέντε φάουλ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-18, 18-14, 19-22, 16-17
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατρακάρης – Ανεστάκης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΣΠΑΚ Σερρών (Τατιτζικίδης)
Αθανασίου Ν. 1, Παυλίδης 2, Γιαννάκης 3(1)  Ιωαννίδης 23, Χρυσανθίδης 16(4), Τοπάλης  2, Γρίψιος 12, Τατιτζικίδης 8, Τενεκετζής.
ΣΒΚ Θεσσαλονίκης  (Καραγιαννίδης)
Δαλέσης 9,  Καρατζουλίδης 5,   Μεντής 11(1),  Λιάτσης  10(2),  Παναγιωτίδης 13,
Τουκμενίδης  12, Τσελεμπής 8, Δουλόπουλος  3(1) Κεραμιδάς , Μανώλης, Ματάκος.