«Διαδικασίες Ανάδειξης αντιπροσώπων για το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ».

ΠΑΣΟΚ_ΒενιζέλοςΣτις 18 Φεβρουαρίου 2013 συνεδρίασε η ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ με θέμα «Διαδικασίες Ανάδειξης αντιπροσώπων για το 9ο Συνέδριο». Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΕΡΡΩΝ:

Όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από διαφάνεια η οποία και θα εγγυάται την δημοκρατικότητα των διαδικασιών και για να διασφαλισθεί η πιστή τήρηση τους. Την διαφάνεια των διαδικασιών εγγυάται η ΕΚΑΠ.

Χρονοδιάγραμμα διαδικασιών

  • 21 Φεβρουαρίου αποστέλλονται οι προτάσεις των Οργανώσεων επί των Κειμένων του Προσυνεδριακού.
  • 21 Φεβρουαρίου έως 21:00 Αποστέλλονται στην ΕΚΑΠ τα ονόματα της 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής κάθε Εκλογικού Τμήματος καθώς και τα ονόματα των υποψηφίων Συνέδρων.

Οι υποψήφιοι πρέπει απαραίτητα να είναι μέλη του κινήματος στην αντίστοιχη Οργάνωση, γεγονός που  θα προκύπτει απ΄ το Μητρώο Μελών  που θα έχει στην κατοχή της η  Οργάνωση ή απ΄ την αίτηση εγγραφής Μέλους που θα κατατίθεται πλήρως συμπληρωμένη πριν την κατάθεση της υποψηφιότητας.

Για κάθε υποψηφιότητα θα απευθύνεστε  στον κ. Τρεντζιο Κώστα ,(Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6936824545),και στα τηλ της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ 2321067366

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/02/13 ΑΠΟ ΤΗΣ 9πμ-7μμ.

Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου

ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΕΡΡΩΝ