Διαγνωστικό κέντρο ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ: Όλες οι ακτινογραφίες σε προσιτές τιμές, άμεσα!

Τελευταια ενημερωση Μάρτιος 26th, 2019 ωρα 11:46 πμ

Η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη στον ιατρικό τομέα έχει επιφέρει πολλές αλλαγές στον χώρο της κλασικής ακτινολογίας. Τα διαγνωστικά κέντρα ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ ακολουθώντας αυτές τις εξελίξεις προσφέρουν μηχανήματα νέας γενιάς που προσφέρουν ψηφιακή απεικόνιση μεγάλης ευκρίνειας που σε σχέση με τα παλαιότερα συστήματα προσφέρουν δεκάδες άλλα πλεονεκτήματα για τον εξεταζόμενο και κατ’ επέκταση για τη διάγνωση από τον θεράποντα ιατρό.

Ψηφιακή ακτινογραφία θώρακος

Η ακτινογραφία θώρακος είναι μία από τις πιο απλές και σύντομες εξετάσεις που μπορούν να γίνουν μέσα σε ένα λεπτό και να καθορίσουν με τα αποτελέσματά τους την κατάσταση υγείας του εξεταζόμενου, αφού προσφέρουν πλήρη απεικόνιση των μαλακών μορίων του θώρακα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα πλαίσια ενός προληπτικού ελέγχου είτε κατ’ εντολή γιατρού μετά από ένα σημαντικό επεισόδιο λοίμωξης.

Είναι από τις πιο απλές εξετάσεις που μπορούν να απεικονίσουν σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση. Αντενδείκνυται σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Ψηφιακή μαστογραφία

Στην ψηφιακή μαστογραφία εξαιτίας αυτής της εξέτασης οι γυναίκες που παρουσιάζουν ευρήματα στο στήθος και καρκίνο του μαστού μπορούν να τον θεραπεύσουν, εφόσον υπάρχει πρώιμη διάγνωση στα πρώτα στάδια.

Στο διαγνωστικό ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ η εξέταση πραγματοποιείται με τους υπερσύγχρονους μαστογράφους SELENIA και FUSION. Τα ποσοστά επιτυχίας της εξέτασης κυμαίνονται στο 95%.

Ψηφιακή πανοραμική

Η ψηφιακή πανοραμική δοντιών και κεφαλομετρική είναι μία από τις πιο ειδικές εξετάσεις για πρόληψη και η διάγνωση διαφόρων παθήσεων της στοματικής κοιλότητας. Στο διαγνωστικό κέντρο στην Νέα Ερυθραία υπάρχουν ψηφιακοί ορθοπαντογράφοι Rayscan α+ (by SAMSUNG) για πλήθος περιστατικών.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται μετά από επικοινωνία – ραντεβού. Μπορείτε να ενημερωθείτε για κόστος – τιμή επικοινωνώντας με τη γραμματεία.

Δείτε όλες τις υπηρεσίες και τις εξετάσεις που προσφέρει το διαγνωστικό κέντρο μέσα από την ιστοσελίδα του. Τηλεφωνήστε καθημερινά με την γραμματεία για να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε και να κλείσετε ραντεβού. Μεταφερθείτε στα διαγνωστικά κέντρα ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ από το sakarellos.gr.