Διακόσμηση δωματίου με επιτραπέζια φωτιστικά και χαλιά

Διακόσμηση δωματίου με επιτραπέζια φωτιστικά και χαλιά

Το σπίτι μας μπορεί όλο τον χρόνο να «ντύνεται» με χαλιά, άλλοτε πιο ζεστά άλλοτε πιο ανάλαφρα ή με φωτιστικά που ξεφεύγουν λίγο από το κλασικό! Πως θα κάνετε το κάθε δωμάτιο ξεχωριστό, όλες τις εποχές του χρόνου; Την απάντηση σε αυτό θα σας δώσει ο σωστός φωτισμός και οι χρωματικές πανδαισίες των χαλιών ή μοκετών που μπορείτε να επιλέξετε.

Κατηγορία χαλιά

Τα patchwork χαλιά, είναι μικρά σε μέγεθος αλλά προσφέρουν πολύ χρώμα και θετική διάθεση στο σπίτι. Η ethnic αίσθηση που προσφέρουν στον χώρο είναι μέσα στην μόδα και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε ύφος χώρου. Παίξτε με τα χρώματα λοιπόν και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Τα shaggy είναι αυτά τα χνουδωτά, υπέροχα χαλιά που μπορούν να αποτελέσουν τον ιδανικό σύμμαχο για αυτούς που θέλουν να κάθονται πάνω στο χαλί, αντί για τον καναπέ. Στα καταστήματα BoConcept, θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.

Κατηγορία φωτιστικά

Ο φωτισμός διαδραματίζει έναν ξεχωριστό ρόλο στο σπίτι, αφού μπορεί να εμπνεύσει και να καταστήσει το δωμάτιο του γραφείου, το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι έναν από τους πιο ιδιαίτερους χώρους.

Για μία mini ανακαίνιση λοιπόν, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά επιτραπέζια φωτιστικά που θα βρείτε εδώ

Η BoConcept μέσα από το ευρύ δίκτυο καταστημάτων, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα δωμάτια του σπιτιού, όχι μόνο σε χαλιά και φωτιστικά αλλά και σε έπιπλα για όλους τους χώρους.

Και αν δεν έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με την διακόσμηση, μπορείτε να αξιοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες της εσωτερικής διακόσμησης με εξειδικευμένους designers του χώρου.