Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο εύκολα και χωρίς κόπο

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο εύκολα και χωρίς κόπο

Αν ο βαθμός δυσκολίας της διακόσμησης του σπιτιού είναι 10, ο βαθμός δυσκολίας διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο είναι… 110!!! Τα παιδιά είναι πολύ δύσκολοι κριτές και εσεις ως γονείς πρέπει να τα ικανοποιήσετε.

Τα παιδιά θέλουν να είναι υπερήφανα για το δωμάτιό τους. Είναι το πρώτο πράγμα που έχουν στην κατοχή τους και θέλουν να το επιδεικνύουν με χαρά στους φίλους τους. Είναι ο προσωπικός τους χώρος ακόμα κι αν είναι πολύ μικρά.

Δε χρειάζεται να κάνετε φοβερά έξοδα, γιατί καλύτερο θα ήταν να κάνετε συχνές αλλαγές, παρά να κάνετε κάτι πολύ ακριβό για μία φορά. Το μάτι χρειάζεται εναλλαγές και χρώμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Σας φαίνεται η πόρτα του δωματίου μονότονη ή έχει φθαρεί διαλέγοντας την αγαπημένη του φιγούρα θα τη κάνετε καινούργια με ελάχιστα χρήματα

Βαριέται να φτιάξει τα ρούχα του και τα πετάει τριγύρω; Είναι η ντουλάπα άγνωστη λέξη; Αν την φτιάξεις έτσι αποκλείεται να αρνηθεί να τακτοποιήσει. Διάλεξε το αγαπημένο του θέμα και κόλλησε αυτοκόλλητα των ηρώων του στις διαστάσεις που θέλεις. Μπορείς να επιλέξεις υλικά που αποκολλούνται εύκολα και δεν αφήνουν σημάδια στο έπιπλο.

Αν σκοπεύετε να βάψετε το παιδικό δωμάτιο μην το κάνετε λευκό. Είναι απρόσωπο και δεν είναι και το αγαπημένο τους χρώμα. Σίγουρα θα προτιμήσουν κάτι πιο χρωματιστό. Bάψετε με έντονο χρώμα τους τοίχους, ακόμη και το… ταβάνι. Αν σας όλο αυτό το βρίσκετε πολύ φορτωμένο, αρκεστείτε σε έναν από τους τέσσερις τοίχους.

Αν και αυτό σας φαίνεται δύσκολο σκεφτείτε, οι φωτοταπετσαρίες κάνουν το χώρο μεγαλύτερο και είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει για να κάνετε μία πρώτη αλλαγή. Τα ζωάκια είναι από τα πολύ αγαπημένα τους μοτίβα, ιδιαίτερα στις πιο μικρές ηλικίες, ενώ στις λίγο μεγαλύτερες οι super ήρωες και οι πριγκίπησσες.

Πολλές ιδέες μπορείτε να βρείτε στον ιστοτόπο printstores.gr