Διακρίσεις αθλητών του ΑΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ (1η & 2η θέση) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Διακρίσεις αθλητών του ΑΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ (1η & 2η θέση) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Με 2 μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε o AΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ, που διεξήχθη στη Χαλκίδα στις 28/2-01/3/2015.
ΠΡΩΤΕΑΣ-SALINOUDI  2015Συμμετείχαν οι αθλητές :Αναστασιάδου Ευαγγελία , Σαλινούδη Ελένη, Λιάπης Θωμάς, Λαπατώνης Αθανάσιος. Διακρίθηκαν οι: Αναστασιάδου Ευαγγελία 2η θέση στην κατηγορία -67 κιλά και Σαλινούδη Ελένη 1η θέση στην κατηγορία της +73 κιλά, η οποία κέρδισε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία που θα διεξαχθεί 12-18 Μαϊου 2015. Στις 7,8 και 9 Μαρτίου λαμβάνει χώρα το 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στη Θες/νίκη για τις κατηγορίες Π/Κ, Ε/Ν, και Α/Γ.

Αναστασιάδου Ευαγγελία 2η θέση στην κατηγορία -67 κιλά
Αναστασιάδου Ευαγγελία 2η θέση στην κατηγορία -67 κιλά

Έπεται το 1ο Πανσερραϊκό Πρωτάθλημα Baby cup που διοργανώνει ο ΑΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ στην πόλη μας στις 15 Μαρτίου και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ομονοίας όπου θα λάβουν μέρος αθλητές από όλη τη Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να γίνει περισσότερο γνωστό το αγωνιστικό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, και να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους οι αθλητές που θα λάβουν μέρος σ αυτή τη γιορτή ουσιαστικά του αθλητισμού, να γνωρίσουν την πόλη μας και τις ομορφιές της.
ΠΡΩΤΕΑΣ-SALINOUDI DANIILIDISΗ διοίκηση του Συλλόγου (Πρόεδρος Αθανασιος Μαλάκης, γραμματέας Λεωνίδας Γουδετσίδης) δίνουν συγχαρητήρια στους αθλητές , προπονητές και τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους. Και εύχονται η επόμενη αθλητική συμμετοχή να αποκομίσει περισσότερες διακρίσεις