Διακρίσεις του «ΜΑΧΗΤΗ» Σερρών στο ποδηλατικό πρωτάθλημα δρόμου Μακεδονίας-Θράκης

Μαχητής-Ποδηλασία-5284Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης ο «Μαχητής» Σερρών με 9 συνολικά αθλητές και σύμμαχο τον καλό καιρό! Το πρωτάθλημα δρόμου ατομικής χρονομέτρησης, διεξήχθη την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στα Νέα Καλίνδοια (Καλαμωτό) του δήμου Λαγκαδά και οι ποδηλάτες βάση κλήρωσης ανά λεπτό έπαιρναν εκκίνηση για να διαγωνιστούν κόντρα στο χρόνο.

Πιο αναλυτικά στην κατηγορία Μίνι Μικρά ο Βενιαμίν του συλλόγου, Θεοδωρίδης Γεώργιος-Παντελής κατέλαβε την 11η θέση, στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες, με χρόνο 1Γ17″ στην διαδρομή των 4km. Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα ο Γκόγκας Κωνσταντίνος θριάμβευσε με την 2η θέση στην ίδια διαδρομή με χρόνο 7’37”. Στην κατηγορία παίδων ο μεγαλύτερος αδερφός του Κωνσταντίνου, Γεώργιος Γκόγκας

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

κατέλαβε επάξια την 6η θέση του βάθρου με χρόνο 18Ί6″ στην διαδρομή των 12km, απέναντι στον υψηλό ανταγωνισμό της κατηγορίας, ενώ οι αθλητές Άγγος Χρίστος και Αβραμίδης Αλέξανδρος κατέλαβαν την 21η και 27η θέση αντίστοιχα με χρόνους 2Γ03″ και 23Ί2″. Στην κατηγορία Βετεράνων αθλητών και συγκεκριμένα στην κλάση 50 ετών και άνω, ο Χατζηλιάδης Πρόδρομος κατέλαβε την πολύ αξιόλογη 5η θέση του βάθρου με χρόνο 19’43” στην διαδρομή των 12km. Τέλος στην κατηγορία Ανδρών (elite) κόντρα στο πολύ υψηλό επίπεδο των αθλητών, ο αθλητής Σουγιουλτζόγλου Μιχάλης κατέλαβε την 17η θέση στην διαδρομή των 24km με χρόνο 36Ί4″, ενώ μόλις λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου παραπίσω στην 18η θέση, σχεδόν με τον ίδιο χρόνο, βρέθηκε ο παλιός βαλκανιονίκης ορεινής ποδηλασίας Χορτομάρης Βασίλης. Επίσης στην ίδια κατηγορία ο Κουγιουμτζής Γεώργιος κατέλαβε την 30η θέση, παρότι συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες ατομικής χρονομέτρησης, με χρόνο 40’57”.

Στον αγώνα παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΜΑΧΗΤΗ Σερρών, Αγγος Στέφανος αλλά και φίλοι των σερραϊκών πεντάλ, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες όλων των αθλητών, κόντρα στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και συνεισφέροντας για άλλη μια φορά στην ανάπτυξη του αθλήματος αποδεικνύοντας την αγάπη τους για αυτό που υπηρετούν. Συνολικά στον αγώνα έλαβαν μέρος 155 αθλητές από 10 σωματεία εκ των οποίων τα 8 ήταν από την Θεσσαλονίκη και μόλις τα 2 από την επαρχία της Μακεδονίας – Θράκης. Το επόμενο ραντεβού δίνεται στις 6 Απριλίου στον Ζυγό καβάλας για τους φίλους της ποδηλασίας βουνού και στις 13 του ίδιου μήνα, στο Ξηροχώρι του Κιλκίς με αγώνα αντοχής, ποδηλασίας δρόμου.

Advertisements