Διάκριση αθλητή του «ΜΑΧΗΤΗ» στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδηλασίας Βουνού στα Σκόπια

Διάκριση αθλητή του «ΜΑΧΗΤΗ» στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδηλασίας Βουνού στα Σκόπια

07 ΔΤ Σκοπια 2014 ΜΤΒ s-Μαχητής-Γκόγκας_ΓιώργοςΜε επιτυχία διοργανώθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα ΜΤΒ στα Σκόπια (FYROM) από τους τοπικούς φορείς και με πολλές συμμετοχές από τις χώρες : Ελλάδα, Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία, Fyrom, Μαυροβούνιο, Κύπρο και Βοσνία – Ερζεγοβίνη, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. Οι αθλητές τρέξανε σε μια σχετικά μικρή αλλά απαιτητική διαδρομή μήκους 4km περίπου (κυκλική), με λάσπη και αρκετά τεχνικά περάσματα σε υψόμετρο 1000m στον λόφο με τον Σταυρό της χιλιετηρίδας, νότια της πόλης των Σκοπίων.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας πλαισίωναν 11 αθλητές διαφόρων κατηγοριών. Ο αθλητής του “ΜΑΧΗΤΗ” Σερρών Γκόγκας Γεώργιος εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην κατηγορία παίδων ανάμεσα σε 19 ποδηλάτες. Ο πρώτος αθλητής από την Σερβία διένυσε 3 στροφές και κατέγραψε χρόνο 49’57’’ ενώ ο Γκόγκας ήταν πίσω του 2’58’’ και πίσω από τον 5ο αθλητή από την Κύπρο μόλις 35’’. Να σημειωθεί πως ήταν πρώτος ανάμεσα στους έλληνες αθλητές της κατηγορίας του και με σημαντική χρονική διαφορά.

06 ΔΤ Σκοπια 2014 ΜΤΒ-ελλαδαΤέλος Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη αλλά και στην Κατηγορία Νέων (U23) κατέλαβε ο ταλαντούχος έλληνας αθλητής από την Θεσσαλονίκη Αντωνιάδης Δημήτριος, ολοκληρώνοντας τις 6 στροφές σε χρόνο 1 ώρα 29’ 17’’, μέλος της ελληνικής επαγγελματικής ομάδας MTB, Sfendami Mountain Festival (SMF). Παράλληλα με τις εκδηλώσεις του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, Το Σάββατο το πρωί διεξήχθη αγώνας MTB open με αρκετές συμμετοχές και ο Τσισμετζόγλου Κωνσταντίνος, μέλος του <<ΜΑΧΗΤΗ>> Σερρών κατέλαβε την 8η θέση στην πολύ απαιτητική και ανηφορική διαδρομή των 16 km ανάμεσα σε 30 αθλητές.

05 ΔΤ Σκοπια 2014 ΜΤΒ-ελλαδα-τουρκίαΕπίσης θα θέλαμε να σας ανακοινώνουμε την έναρξη του τμήματος “μικρών ποδηλατών” του <<ΜΑΧΗΤΗ>> με τις πρώτες προπονήσεις στις αρχές Οκτωβρίου και με την υποστήριξη νέων προπονητών αλλά και των σπουδαίων αθλητών του Συλλόγου μας που με την εμπειρία τους θα μυήσουν τους μικρούς ποδηλάτες στα καταπληκτικά αγωνίσματα της ποδηλασίας δρόμου και ποδηλασίας βουνού. Πληροφορίες υπάρχουν στην σελίδα του Συλλόγου : (facebook) Μαχητής Σερρών και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6948 044 061 (Άγγος Στέφανος – Πρόεδρος), 6988 248 994 (Αθηνά Αργυροπούλου – Προπονήτρια) και στα email :            dom3395@teiser.gr           και           maxitisserres@hotmail.gr