Διαλέξτε εσείς τον φωτισμό που ταιριάζει στην οικία σας

Διαλέξτε εσείς τον φωτισμό που ταιριάζει στην οικία σας

Ο φωτισμός είναι το Α και το Ω για το σπίτι σας. Πρέπει λοιπόν να είστε έτοιμοι να προσφέρετε στον χώρο σας το φως που έχει ανάγκη!
Λαμβάνοντας υπόψιν τις απόψεις κορυφαίων διακοσμητών, δείτε ποιες είναι οι σύγχρονες απόψεις στον φωτισμό, έτσι ώστε να είστε σε θέση να επιλέξετε τα κατάλληλα φωτιστικά.
Το πρώτο πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάτε για τον φωτισμό του σπιτιού σας, είναι το φυσικό φως του ήλιου. Η καλύτερη πηγή ενέργειας για τον χώρο σας. Ειδικά αν το σπίτι σας είναι διαμπερές, τότε είστε τυχεροί!
Όταν ο ήλιος δύει, δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τον φωτισμό του χώρου σας:
1. Διάχυτος φωτισμός
Συνήθως αυτός ο φωτισμός, παρέχεται από κρεμαστά φωτιστικά ή από επιτραπέζιες μεγάλες λάμπες. Σε αυτού του είδος τον φωτισμό, πρέπει η πηγή του φωτός να μπορεί να καλύπτει όλο το δωμάτιο, με δυνατό φωτισμό.
2. Άμεση πηγή φωτός
Με αυτόν τον φωτισμό, οι λάμπες των φωτιστικών πάλι έχουν δυνατή ισχύ, όμως στρέφονται κυρίως σε ένα μέρος που θέλετε να τονίσετε ιδιαίτερα. Οι προβολείς ή οι απλίκες, δημιουργούν έντονα contrast και αναδεικνύουν ένα έργο τέχνης, μία όμορφη διακόσμηση τραπεζιού και πολλά άλλα αγαπημένα σας σημεία.
3. Έμμεσος φωτισμός
Δημιουργεί χαλαρωτική διάθεση! Τα φωτιστικά αυτού του τύπου, μπορούν να προσφέρουν τις αυξομειώσεις που χρειάζεστε, ενώ παράλληλα καλύπτουν αισθητικά τον χώρο σας.
4. Ψυχρός φωτισμός
Το ψυχρό φως δημιουργεί περισσότερο επιβλητικούς χώρους, γεμάτους μυστήριο. Οι μίνιμαλ γραμμές στα φωτιστικά μπορούν να αποδώσουν αυτό το στυλ. Αν έχετε και βιομηχανικό design τότε μπορείτε να απολαύσετε καλύτερα την ψυχρή διάσταση του φωτισμού!
5. Θερμός φωτισμός
Μπορεί να έχει μέσα του και χρώμα. Συνήθως προτείνεται για να προκαλέσει θετικές διαθέσεις στους χώρους που εφαρμόζεται.
Εσάς ποιος φωτισμός νομίζετε ότι σας ταιριάζει καλύτερα; Επιλέξτε φωτιστικά από την Starlamp και αναδείξτε τους χώρους σας!