Διαμαρτύρεται η ΟΕΒΕΣ Σερρών για το κλείσιμο της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην Αλιστράτη

Διαμαρτύρεται η ΟΕΒΕΣ Σερρών για το κλείσιμο της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην Αλιστράτη

Το διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματο Βιοτεχνών Ενώσεων Σερρών με ανακοίνωσή του διαμαρτύρεται για το κλείσιμο του Καταστήματος της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ (πρώην Αγροτικής) στην Αλιστράτη, ενώ σήμερα πραγματοποιείται και συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους τοπικούς φορείς. Θεωρεί ότι με την κίνηση αυτή της Διοίκησης της Τράπεζας, υποβαθμίζεται περαιτέρω η περιοχή της Αλιστράτης και οδηγείται σε τουριστική απαξίωση το σπήλαιο της Αλιστράτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΕΒΕΣ Σερρών αναφέρει:

Με λύπη μας πληροφορούμαστε σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αλιστράτης ότι το ένα και μοναδικό Τραπεζικό κατάστημα που βρίσκεται στην Ακριτική και Ιστορική Αλιστράτη του Νομού μας και που εξυπηρετεί όλη την Ανατολική περιοχή της πρώην επαρχίας Φυλλίδος, ετοιμάζεται να κλείσει.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση – διαμαρτυρία που διοργανώθηκε από όλους τους τοπικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς αλλά και τους άρχοντες της περιοχής μας να στηρίξουν την προσπάθεια των κατοίκων της Αλιστράτης ώστε να μην μπει το « ΛΟΥΚΕΤΟ» στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς γιατί αυτό θα σηματοδοτεί την ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και επομένως την ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ακόμη και τουριστικά( Σπήλαιο Αλιστράτης) , ολόκληρης της περιοχής.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας

Σωτήρης Κοτσαμπάς                 Χρήστος Μαυρομιχάλης