Διαμορφώστε το outfit του Φεβρουαρίου με casual ρούχα

Δεν έχει έρθει ακόμα η άνοιξη, παρόλα αυτά πάντα είναι η σωστή ώρα για λίγο χρώμα στο συνολικό σας outfit. Το online κατάστημα 3guys σας συμβουλεύει και σας προτείνει τα πιο all day σύνολα για όλα τα στυλ.

Βήμα πρώτο: Ανδρικά πουκάμισα

Δεν υπάρχει άντρας που να μην τα αγαπά. Μπορεί να θεωρούνται η πιο εύκολη επιλογή, παρόλα αυτά το στυλ τους είναι μοναδικό και ο κάθε άντρας το υποστηρίζει ξεχωριστά.

Να επιλέξετε άσπρο; Η απάντηση είναι ναι!

Το άσπρο θεωρείται η βάση για κάθε contrast, για αυτό είναι πάντα επίκαιρο. Το παραπάνω πουκάμισο, σε κανονική εφαρμογή και ένα ανεπαίσθητο σχέδιο που σπάει την μονοτονία μπορεί να γίνει ο καλύτερος casual σύμμαχός σας. Εάν, πάλι, θέλετε περισσότερες επιλογές σε ανδρικά πουκάμισα, κάντε κλικ εδώ.

Συνδυάστε το αγαπημένο σας shirt

Τα ανδρικά παντελόνια chinos έχουν την τιμητική τους, αφού για την ώρα έχουν αφήσει στο περιθώριο τα jean παντελόνια.

Η εφαρμογής του είναι άνετη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας συνοδεύσουν μέχρι και την άνοιξη. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας ανδρικό παντελόνι με ένα κλικ!

Και για φινάλε, ένα intellectual παλτό

Τα Montgomery είναι μία standard επιλογή! Ταιριάζουν με όλα και πρωτοπορούν κάθε χρόνο και σε ένα καινούργιο σχέδιο. Το ανδρικά παλτό 3GUYS  είναι η ιδανική και διαχρονική επιλογή για κάθε χειμώνα!

Βρείτε μέσα από το 3guys.gr  τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ολοκληρώστε το στυλ σας, λίγο πριν την άνοιξη!