Διανομή τροφίμων από το Δήμο Σερρών στους ωφελούμενους και στους εγκεκριμένους δικαιούχους των ενστάσεων του ΤΕΒA.

Διανομή τροφίμων  από το Δήμο Σερρών στους ωφελούμενους και στους εγκεκριμένους δικαιούχους των ενστάσεων του ΤΕΒA.

Ο Δήμος  Σερρών, ως  εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε.  Σερρών, ανακοινώνει, ότι από   Δευτέρα 18/7/2016  μέχρι  την Παρασκευή 22/7/2016 θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων (μακαρόνια, σάλτσα, ζάχαρη,  γάλα εβαπορέ  (μόνο για παιδιά),  στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει  στην αποθήκη – ψυγεία του κ. Στάθη Ταυλαρίδη, 3ο χλμ  Εθνικής Οδού Σερρών – Νιγρίτας,  από 8:00πμ. έως 11:00π.μ.  Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι και οι εγκεκριμένοι  των ενστάσεων του ΤΕΒΑ.

 H διανομή θα γίνει αυστηρά με αλφαβητική σειρά.

  •   Με επίθετα από Α μέχρι και Δ    : Δευτέρα 18-7-2016.
  •   Με επίθετα από Ε μέχρι και Κ   :  Τρίτη  19-7-2016.
  •   Με επίθετα από  Λ μέχρι και Ο  :  Τετάρτη  20-7-2016.
  •   Με επίθετα από  Π μέχρι και Σ  : Πέμπτη  21-7-2016.
  •   Με επίθετα από Τ μέχρι και Ω   :  Παρασκευή  22-7-2016.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται  στο σημείο διανομής του φορέα υποστήριξης, με το δελτίο της  ταυτότητας και την έντυπη εγκεκριμένη αίτηση ΗΔΙΚΑ _ ΤΕΒΑ.

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους και της ταυτότητας τους.

Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

One Response to "Διανομή τροφίμων από το Δήμο Σερρών στους ωφελούμενους και στους εγκεκριμένους δικαιούχους των ενστάσεων του ΤΕΒA."

  1. ANNA   11 Ιουλίου 2016 at 12:55

    ?