Διαψεύδει ο Θεόφιλος Λεονταρίδης ότι είναι ανάμεσα στους πρώην βουλευτές που διεκδικούν αναδρομικά

Διαψεύδει ο Θεόφιλος Λεονταρίδης ότι είναι ανάμεσα στους πρώην βουλευτές που διεκδικούν αναδρομικά

Ο τέως υπουργός και βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία Θεόφιλος Λεονταρίδης, διαψεύδει ότι διεκδικεί αναδρομικά μαζί με τους άλλους 116 πρώην βουλευτές που τα ονόματά τους βγηκαν στη δημοσιότητα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Για άλλη μια φορά κάποιοι από τους «γνωστούς – άγνωστους» που θέλουν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη μου, συμπεριέλαβαν το όνομα μου στη λίστα των πρώην βουλευτών που ζητούν αναδρομική αύξηση και το συνδέουν με νομοσχέδιο που θα έλθει στη Βουλή προς ψήφιση για αναδρομική αύξηση σε συνταξιούχους βουλευτές.

Σε όλους αυτούς που ψευδώς εμπλέκουν το όνομα μου σε αυτό το ζήτημα και σε άλλους που εξακολουθούν και το αναπαράγουν, προς αποκατάσταση της αλήθειας έχω να τονίσω τα εξής:

  • Δεν διεκδικώ αναδρομικά και εξάλλου όταν πάλι είχε ανακινηθεί τέτοιο θέμα στο παρελθόν με δελτίο τύπου το διέψευσα, διότι αυτό δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες μου.
  • Δεν λαμβάνω καμία βουλευτική σύνταξη ώστε να πάρω αναδρομική αύξηση γιατί απλούστατα δεν είμαι συνταξιούχος βουλευτής.

           Με τιμή