Διάψευση Βλάχβεη για ανάμειξή του στις εκλογές των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σερρών

   

«…υπήρξε  προσπάθεια να εμπλακεί το δικό μου όνομα, καθώς και το πολιτικό μου  γραφείο στη συγκεκριμένη φημολογία».
«…υπήρξε προσπάθεια να εμπλακεί το δικό μου όνομα, καθώς και το πολιτικό μου γραφείο στη συγκεκριμένη φημολογία».

 Ο βουλευτής Νομού Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μενέλαος Βλάχβεης  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία σχετικά με  παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων και πολιτικών γραφείων στις εκλογές των  εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σερρών. Ειδικότερα, διαπίστωσα πως υπήρξε  προσπάθεια να εμπλακεί το δικό μου όνομα, καθώς και το πολιτικό μου  γραφείο στη συγκεκριμένη φημολογία.

    Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση δική μου ή του  γραφείου μου, σε κάποιο συνδικαλιστικό φορέα ή  σε εκλογική διαδικασία  εργαζομένων ή σε κάποιο όργανο. Προσωπικά, τον κοινοβουλευτικό μου  ρόλο τον αντιλαμβάνομαι διαφορετικά και αυτό το αποδεικνύω καθημερινά,  με την εν γένει στάση μου. Εάν υπήρξαν τέτοιου είδους παρεμβάσεις, τις  καταδικάζω και δηλώνω ότι αλλού πρέπει να αναζητηθούν αυτοί που τις  έκαναν.

    Επιπρόσθετα, αισθάνομαι την ανάγκη να τονίσω ότι κατά τη θητεία μου  στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εδώ και ενάμιση χρόνο, έχω προχωρήσει σε μια  σειρά παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών στον τομέα της Δημόσιας Υγείας,  μεταξύ αυτών  και για το Νοσοκομείο Σερρών. Όλες οι προσπάθειές μου  έγιναν και θα εξακολουθήσουν να γίνονται, σε θετική κατεύθυνση για τη  Δημόσια Υγεία και πάντα με αποτελέσματα, προς όφελος του Σερραίου  πολίτη. Αυτά είναι γνωστά σε όλους».