«διάβαση πεζών»: Κάλεσμα συμμετοχής στον Β’ γύρο των εκλογών στο Δήμο Σερρών ψηφίζοντας με γνώμονα το πρόγραμμά της

Διάβαση-Πεζων_Κοτρώνης_2014-β-wΗ «διάβαση πεζών» χαιρετίζει και σφίγγει το χέρι στους δημότες και στις δημότισσες που όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο αλλά και όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαν, αγωνίστηκαν, στήριξαν και εξέφρασαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους στις αρχές ,στους στόχους και στο πρόγραμμα της «διάβασης πεζών».

Καλούμε όλους τους Σερραίους και τις Σερραίες να συμμετέχουν στον Β΄ γύρο των εκλογών.

Καλούμε επίσης τους πολίτες που μας επέλεξαν την πρώτη Κυριακή να ψηφίσουν και πάλι με μοναδικό κριτήριο επιλογής τις αρχές και το πρόγραμμα της «διάβασης πεζών».

Η «διάβαση πεζών»

  • μένοντας πιστή στη βασική της αρχή ότι δεν είναι ένας απλός συνδυασμός που δημιουργήθηκε για τις εκλογές από έναν “φωτισμένο” σωτήρα,
  • μένοντας πιστή στη φυσιογνωμία της ως μία συλλογική αμεσοδημοκρατική και κινηματική αυτοδιοικητική κίνηση,

με οδηγό τη θεμελιώδη επιδίωξή της για  ΟΡΓΑΝΩΣΗΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των πολιτών για κάθε πρόβλημα θα συνεχίσει και θα εντείνει τις προσπάθειές της και στη νέα περίοδο να παρεμβαίνει με τις θέσεις και τις προτάσεις της μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και με τη δράση της μέσα στην κοινωνία.

  • για τη Δημοκρατία και Διαφάνεια στο Δήμο
  • για την υπεράσπιση του δημοτικού και δημόσιου χώρου και των κοινωνικών αγαθών
  • για την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής
  • για ένα Δήμο ενεργό σύμμαχο της κοινωνίας απέναντι στην κρίση που θα ιεραρχεί τις ανθρώπινες ανάγκες πάνω από κάθε οικονομικό συμφέρον.

για ένα Δήμο συμμετοχής και αλληλεγγύης.