«Διάβασης Πεζών»: Ο Αντώνης Γεωργούλας υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών

«Διάβασης Πεζών»: Ο Αντώνης Γεωργούλας υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική κίνηση «Διάβαση Πεζών» στο Δήμο Σερρών, υποψήφιος Δήμαρχος της κίνησης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019, θα είναι ο Δικηγόρος κ. Αντώνης Γεωργούλας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε:

Η Διάβαση Πεζών στα δεκατρία χρόνια παρουσίας της έχει ήδη κριθεί στις συνειδήσεις των Σερραίων πολιτών ως η παράταξη που, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και ανορθόδοξες πρακτικές, υπηρετεί τα συμφέροντα των Σερραίων δημοτών.

Συνεπείς στους αγώνες και τις θέσεις μας, η Διάβαση Πεζών αποτελεί τη μόνη ειλικρινή παρέμβαση στην κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των Σερραίων δημοτών.

Προχωρώντας προς τις εκλογές του Μάη 2019, η γενική συνέλευση ολοκλήρωσε τις εργασίες της με την εκλογή του νέου επικεφαλής της δημοτικής κίνησης. Ο Αντώνης Γεωργούλας εξελέγη ομόφωνα από τα μέλη για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Αντώνης Γεωργούλας είναι δικηγόρος με αυτοδιοικητική εμπειρία. Κατά τα έτη 1991 – 1995 υπηρέτησε τους Σερραίους από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Σερρών και την περίοδο 1999 – 2003 από τη θέση του Νομαρχιακού Συμβούλου νομού Σερρών. Το 2000 υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Σερρών.