Διέρρηξαν το ίδιο διαμέρισμα στις Σέρρες σε …δόσεις!

Διέρρηξαν το ίδιο διαμέρισμα στις Σέρρες σε …δόσεις!

διάρρηξη-κλειδαριάΣτο μάτι είχαν βάλει για τα καλά τρεις νεαροί διαρρήκτες έναν 23χρονο σπουδαστή και του «έγδυσαν» το σπίτι σε… δόσεις! Μέσα στους μήνες των διακοπών του Καλοκαιριού, το διέρρηξαν διαδοχικά τρεις φορές και άρπαξαν από μέσα κυριολεκτικά ό,τι είχε και δεν είχε!

Ο άτυχος νεαρός είχε νοικιάσει διαμέρισμα στην πόλη των Σερρών όπου σπούδαζε. Από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο του 2014, έλειπε στους δικούς του κι έτσι οι δράστες βρήκαν ευκαιρία να αρπάζουν λίγα- λίγα τα υπάρχοντά του! Από τις τρεις απανωτές κλοπές, είχαν αρπάξει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και παπούτσια αξίας 4.000 ευρώ!

Παρ’ όλο που πέρασε ένας χρόνος οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στα σπίτια των δυο Αλβανών ηλικίας 19 και 20 χρόνων και του 22χρονου Έλληνα συνεργού τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Advertisements