Διευκρινήσεις της γ.γ. του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών κυρίας Μηλίγκα

Διευκρινήσεις της γ.γ. του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών κυρίας Μηλίγκα

Μηλίγκα ΚυριακηΗ Γ. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Κυριακή Μηλίγκα με ανακοίνωσή της, διευκρινίζει τα όσα ειπώθηκαν περί «πλαστογραφημένης» υπογραφής της σε απόφαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν Σερρών που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στο γραφείο του Συλλόγου ακούστηκε λανθασμένα ( όπως επίσης και στα ΜΜΕ το ίδιο βράδυ ) από μέλος του Συλλόγου ότι η υπογραφή μου « πλαστογραφήθηκε».
Για την αποκατάσταση της λανθασμένης ερμηνείας και αυτό που δήλωσα ενώπιον των μελών του ΔΣ και είναι η πλήρης αλήθεια είναι το εξής:
Λόγω της απουσίας μου εκείνης της ημέρας εκτός Σερρών για επαγγελματικούς λόγους, αφού πρώτα ενημερώθηκα τηλεφωνικά για την έκδοση της απόφασης, η οποία ήταν στα πλαίσια της απόφασης που πάρθηκε ομόφωνα κατά της έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 με αρ. πρωτοκόλλου 3692. υπογράφηκε ηλεκτρονικά όπως και του προέδρου ο οποίος και αυτός απουσίαζε και φωτοτυπήθηκε σε 1000 αντίγραφα και διανεμήθηκε στα εμπορικά καταστήματα των Σερρών.
Αυτό που δεν γνώριζα και μπήκε επί προσθέτος στην διεκδίκηση ήταν το θέμα της κατάργησης του ΕΝΦΙΑ στις μεγάλες ΤΟΠΙΚΕΣ εμπορικές επιχειρήσεις το οποίο και ανέφερα στο Συμβούλιο και έγινε η λανθασμένη τοποθέτηση του μέλους.
Η Γ. Γραμματέας
         Μηλίγκα Κυριακή

σ.σ. στην ουσία υπάρχει πάλι θέμα, εφόσον η κυρία Μηλίγκα διαφωνεί(;) με το επιπρόσθετο θέμα της “κατάργησης του ΕΝΦΙΑ στις μεγάλες ΤΟΠΙΚΕΣ εμπορικές επιχειρήσεις”, αφού για το θέμα δεν είχε ενημερωθεί (έστω και τηλεφωνικά)