Με δικό του περίπτερο ο Εμπορικός Σύλλογος στο “bougatsa days”

Με δικό του περίπτερο ο Εμπορικός Σύλλογος στο “bougatsa days”

bougatsa-days2014Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 , ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στο Φεστιβάλ Μπουγάτσας και τοπικών προϊόντων “bougatsa days” που διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Σερρών και το Σωματείο Μπουγατσοποιών – Ζαχαροπλαστών Ν. Σερρών στην οδό Δορυλαίου.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να προσκομίσουν στον χώρο του φεστιβάλ ή στο γραφείο του Συλλόγου ,  κάρτες ή διαφημιστικά  φυλλάδια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προβολής των καταστημάτων τους ώστε να τα διαθέσουμε στους επισκέπτες του φεστιβάλ από το περίπτερό μας.

Μέλη και φίλοι του Εμπορικού Συλλόγου εθελοντικά θα συμμετέχουν στον χώρο του περιπτερού μας και θα διανέμουν το διαφημιστικό υλικό των μελών μας.

Για πρώτη φορά πραγματοποιείται  τέτοια δράση (συμμετοχή στο φεστιβάλ) από τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Σερρών προκειμένου να αναδειχθούν και να προωθηθούν τα προϊόντα των μελών του.

Να σημειωθεί ότι η δαπάνη για την δράση αυτή καλύφθηκε αποκλειστικά από τις ευγενικές χορηγίες μελών του Εμπορικού Συλλόγου χωρίς να επιβαρυνθεί το ταμείο του.

Καλούμε το καταναλωτικό κοινό του Νομού μας και όχι μόνο να επισκεφθούν το «bougatsa days 2014» από την Πέμπτη 2 έως και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου για να γνωρίσουν τα Σερραικά καταστήματα και τα Σερραικά προϊόντα