Δήλωση «copy-paste» στήριξης Κ.Καραμανλή σε Σαμαρά

Δήλωση «copy-paste» στήριξης Κ.Καραμανλή σε Σαμαρά

Καραμανλης-Σαμαράς_l«Βγήκε από την υποχρέωση» (;) ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κάνοντας δήλωση στήριξης «καρμπόν» ή «copy-paste» (για να καταλαβαίνουν και οι πιο νέοι) στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, εν’όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Αν κάποιος συγκρίνει την τωρινή δήλωση με την αντίστοιχη δήλωση που είχε κάνει στις εκλογές του 2012 ο πρώην Πρωθυπουργός θα διαπιστώσει ότι είναι… πανομοιότυπες (σ.σ. σα να ήθελε να βγει από την… υποχρέωση;)
Διαβάστε τις δύο δηλώσεις του πρωην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και μαντέψτε πότε έγινε η καθεμια
Δήλωση Καραμανλή Νο 1 :

«Ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ πολιτική σταθερότητα και βαθιές μεταρρυθμίσεις.
Χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό και σταθερή προσήλωση στον εθνικό στόχο της ανάπτυξης.
Χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών.
Αυτή την προοπτική διασφαλίζει η στήριξη και ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Οσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».

Δήλωση Καραμανλή Νο 2

«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.
Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας.
Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.
Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.
Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος».