Δήμαρχος Εμμ.Παππά-Δημήτρης Νότας: «Πρωταρχικός στόχος να είμαστε δίπλα στους συνδημότες και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα των δημοτικών ενοτήτων»

δημαρχειο-ΝόταςΣτην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του «Ορφέα», στο δ.δ. του Ν.Σκοπού, το πρωί της Κυριακής 31 Αυγούστου, τελέστηκε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Εμμανουήλ Παππά.
«Δεσμευόμαστε πως στο Δήμο Εμμ. Παππά θα ξεκινήσει ένα δημιουργικό έργο, θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε με σύνεση και σωστό προγραμματισμό τους λίγους αυτούς οικονομικούς πόρους του Δήμου και θα του δώσουμε τη θέση που του αξίζει, θα τον πάμε μπροστά και αυτό μόνο όλοι ΜΑΖΙ θα το καταφέρουμε με σύνεση, ταπεινότητα και δημιουργία» δήλωσε μεταξύ άλλων, στον πολιτικό όρκο που έδωσε κατά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Νότας.

Στη σύντομη και περιεκτική ομιλία του, ο νέος Δήμαρχος, Δημήτρης Νότας ,ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης του συνδυασμού του, όλους τους υποψηφίους, αλλά κυρίως  απεύθυνε τις ευχαριστίες του στους δημότες του Εμμανουήλ Παππά για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

«Η τιμή και η εμπιστοσύνη που επιδείξατε στη νέα Δημοτική Αρχή, μας καθιστά υπεύθυνους να εργαστούμε και να υπηρετήσουμε τα επόμενα πέντε χρόνια τον Δήμο μας και όλοι μαζί ενωμένοι να σχεδιάσουμε το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και αυτοί που θα τεθούν, καλώντας όλους τους δημότες σε «συστράτευση» προς όφελος του δήμου.

«Ως νέος Δήμαρχος έχω την πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και του φορτίου που μου ανάθεσαν οι δημότες μας. Μπροστά μας υπάρχουν προβλήματα αλλά και προοπτικές που θα αξιοποιήσουμε για το καλό όλων. Πρωταρχικός στόχος είναι να είμαστε δίπλα στους συνδημότες και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα των δημοτικών ενοτήτων με σωφροσύνη και απόλυτη διαύγεια. Σας υπόσχομαι ότι θα καταθέσουμε τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία, τις ικανότητες και τη μεγάλη διάθεση της προσφοράς που μας διακατέχει προκειμένου να μην χαθεί καμία ευκαιρία για την ανάπτυξη του τόπου. Καλώ όλους τους συνδημότες να συμμετέχουν ενεργά και να συμπαραταχθούν στην κοινή αυτή προσπάθεια για το καλό του τόπου και του λαού του Δήμου Εμμ. Παππά. Ο Δήμος μας θα γίνει η αφετηρία για την αναζωογόνηση του ίδιου του πολιτικού μας συστήματος, θα γίνει πρότυπο μίμησης μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους θεσμούς, μακριά από ιδεοληψίες, κομματικές αγκυλώσεις, προσωπικές συναλλαγές, θα γίνει πρότυπο για όλο τον νομό Σερρών και όχι μόνο » τόνισε στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας και πρόσθεσε «όλοι μαζί, Δημότες και Δημοτική Αρχή θα συνεργαστούν και θα συντονιστούν σαν μια γροθιά και ΜΑΖΙ θα αποδώσουν έργο. ΜΑΖΙ θα πάμε μπροστά σε μία νέα πραγματικότητα, με νέο όραμα και αισιοδοξία. ΜΑΖΙ θα κάνουμε τον Δήμο μας αντάξιο του ιστορικού ονόματος που φέρει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ».

Από το ευχαριστήριο μήνυμα του Δημήτρη Νότα, δε θα μπορούσε να απουσιάζει φυσικά και η οικογένειά του, η οποία όπως ανέφερε «ήταν το στήριγμα του σε όλη αυτή τη ‘’διαδρομή’’».

Την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγος, ενώ το παρόν έδωσαν πρώην πολιτικοί άρχοντες του τόπου και πλήθος κόσμου.

ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αντιδήμαρχοι ορίζονται:
1. Γεώργιος Στόικος, Αντιδήμαρχος ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
2. Σωτήριος Παπαστεφάνου, Αντιδήμαρχος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 
3. Μιχαήλ Κετσετζής, Αντιδήμαρχος ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
4. Αθανάσιος Μπαζδάνης, Αντιδήμαρχος ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
  • Προτεινόμενος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Γεώργιος Κούντιος
  • Προτεινόμενη Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης: Δήμητρα Παπουτσή – Αναγνώστου
  • Προτεινόμενος Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ»: Φώτιος Ζάγκας
  • Προτεινόμενος Πρόεδρος Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΣΦΑΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΥΜΟΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ»: Γκιοργκίνης Δημήτριος