ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Ανακυκλώστε Η/Υ, λαμπτήρες, παλιά επιπλα και ρούχα – τηλ.2321036170

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Ανακυκλώστε Η/Υ, λαμπτήρες, παλιά επιπλα και ρούχα – τηλ.2321036170

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την Καθαριότητα Παντελή Χράπα επισκέφτηκαν το αμαξοστάσιο του Δήμου Σερρών  την Παρασκευή 30-10-2015. Αφορμή της επίσκεψης υπήρξε η έναρξη της λειτουργίας του πρώτου “Πράσινου Σημείου” στο Δήμο Σερρών.

Ως Πράσινο Σημείο εννοείται ο χώρος συγκέντρωσης  ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, καμένες λάμπες, συσσωρευτών, ελαστικών, ογκωδών αντικειμένων, μεγάλων ποσοτήτων ανακυκλώσιμων υλικών, με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση αλλά και ανταλλαγής τους, όπως ρουχισμού, επίπλων και παλαιών αντικειμένων.

ανακυκλώσιμα-Σέρρες-30-10-15 prasinoΘα υπάρχουν ειδικοί κάδοι, για κάθε αντικείμενο ξεχωριστά και όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να αφήνουν τα παραπάνω αντικείμενα  στο χώρο του Πράσινου Σημείου, στο αμαξοστάσιο του Δήμου Σερρών, καθημερινά από 7:30π.μ. – 8:00μ.μ., ενώ μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο (2321036170 ) καθημερινά από 7:30 π.μ. – 14:30 μ.μ.

Tα αντικείμενα που συγκεντρώνονται και είναι σε καλή κατάσταση, θα δίνονται σε άπορους συμπολίτες μας.

“Συνεχίζουμε την προσπάθεια για καθαρό και ανθρώπινο Δήμο. Στόχος μας αποτελεί η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμάτων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα, στον τομέα της ανακύκλωσης, σύμφωνα με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη βήμα, λειτουργώντας το Πράσινο Σημείο στο αμαξοστάσιο του Δήμου Σερρών”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

”Παρόλη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Σερρών,εργάζεται με ιδιαίτερο ζήλο, προκειμένου να είναι αποτελεσματικός στο έργο του. Ασφαλώς απαιτείται μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση από μέρους των πολιτών, προκειμένου να έχουμε ένα καθαρό και ανθρώπινο Δήμο”, δήλωσε ο κ.Χράπας.

Advertisements