Δήμος Σερρών: Απευθείας στον Β’ γύρο των Δημοτικών εκλογών ο Θεόδωρος Αρα(μ)πατζής;;;

Δήμος Σερρών: Απευθείας στον Β’ γύρο των Δημοτικών εκλογών ο Θεόδωρος Αρα(μ)πατζής;;;

Σύμφωνα με την πρόσκληση του Θεόδωρου Αραμπατζή (η οποία υπάρχει αναρτημένη στην σελίδα του στο facebook), για την εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητάς του για τον Δημαρχιακό θώκο των Σερρών, καθώς και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του, οι Δημοτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις… 26 Μαΐου 2019  (!!!)

Είναι βέβαια γνωστό  ότι οι Δημοτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 19 Μαϊου 2019 και ότι στις 26 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί ο β’ γυρος των εκλογών ΄(μεταξύ των δύο πρώτων) σε όσους Δήμους δεν μπορέσει κάποιος από τους υποψήφιους να συγκεντρώσει το 50%+1.

Επομένως γεννάται το ερώτημα:

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής  είναι τόσο σίγουρος ότι θα περάσει στον Β’ γύρο, οπότε «που να τρέχουμε τους ψηφοφόρους δύο φορές» πές τους από τώρα να έρθουν την Β’ Κυριακή!!!

Σ.σ. παραβλέπουμε το γεγονός ότι το επίθετο του υποψηφίου είναι γραμμένο λάθος στην 1η γραμμή της πρόσκλησης καθώς όπως λέει και το άσμα… «άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε…»…

Μεχρι την ώρα που γράφονταν το άρθρο αυτό (Τρίτη 15/1 ώρα 18.30) η ανάρτηση την οποία είχε κάνει στο facebook ο Δημοτικός Σύμβουλος  της παράταξης “Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων” Παναγιώτης Γρηγοριάδης δεν είχε διορθωθεί: