ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Με τον συνδυασμό Φωτιάδη ο Π. Κοτρώνης

Με την ψήφιση του νόμου για την αυτοδιοίκηση, ξεκίνησε και ο προεκλογικός αγώνας ...

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Με τον συνδυασμό Φωτιάδη ο Π. Κοτρώνης

Με τον συνδυασμό του κ. Στέφανου Φωτιάδη θα είναι υποψήφιος, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,  ο  πρώην επικεφαλής της «Διάβασης Πεζών» κ. Παναγιώτης Κοτρώνης. Το γεγονός της συμφωνίας ανακοίνωσε ο Στέφανος Φωτιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών: « δώσαμε τα χέρια με τον κ. Κοτρώνη και θα είναι στον συνδυασμό μας. Ο κ. Κοτρώνης είναι εργατικός και επιμελής και είναι χαρά μου που θα συμμετέχει στην παράταξη μας». Ο κ. Φωτιάδης επεσήμανε  πως στις επερχόμενες εκλογές θα αλλάξουν όλα, όσον αφορά την παράταξη του, από το όνομα του συνδυασμού έως και την λογική διεκδίκησης του δήμου.

Επίθεση κατά της Δημοτικής αρχής

Επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της δημοτικής αρχής και τον κ. Πέτρο Αγγελίδη κάνοντας λόγο πως κινείται με πελατειακή λογική, ενώ χαρακτήρισε την αντιμετώπιση της καθημερινότητας των δημοτών από τον δήμο τραγική, οδικό δίκτυο άθλιο, ακριβό νερό, αυξημένα δημοτικά τέλη , βρώμικη πόλη.

Για το θέμα του φωτισμού που προωθεί ο δήμος έκανε λόγο για δολιότητα, από την πλευρά της δημοτικής αρχής,  και προχειρότητα για το θέμα του αυτοκινητοδρομίου.

Προεκλογικός αγώνας με προτάσεις και επιχειρήματα

Αποκάλεσε συναδέλφους και καλωσόρισε στην εκλογική αναμέτρηση τους κύριους Χρυσάφη και Αραμπατζή, ενώ εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να διεξαχθεί ενας προεκλογικός αγώνας με προτάσεις και επιχειρήματα , όχι με λογικές του παρελθόντος.

Π.Κοτρώνης: Ο Στ.Φωτιάδης είναι καθαρά αυτοδιοικητικός

Τους λόγους  για τους οποίους τον οδήγησαν στην συνεργασία του με τον Στέφανο Φωτιάδη, ανέπτυξε ο κ. Παναγιώτης Κοτρώνης , μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών.

Όπως είπε, ο κ. Φωτιάδης συμφωνεί με την απλή αναλογική στις επερχόμενες εκλογές. Είναι ο μόνος που  κάνει λόγο για σύνθεση στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, είναι καθαρά αυτοδιοικητικός αν και θα μπορούσε να παίξει ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή « και μεταξύ μας υπάρχει μια άριστη συνεργασία και αλληλοσεβασμός από τα χρόνια ακόμη που ήμουν  δημοτικός σύμβουλος» σημείωσε ο κ. Κοτρώνης.

Επεσήμανε πως  γίνεται μια νέα προσπάθεια στο νέο θεσμικό πλαίσιο που διαμορφώνεται με το νέο νόμο, καθώς απαιτείται  η σύνθεση απόψεων και θέσεων για την διοίκηση του δήμου.

Ο κ. Κοτρώνης επιτέθηκε και αυτός κατά της νυν δημοτικής αρχής και του Πέτρου Αγγελίδη, σχετικά με το θέμα της αντικατάστασης λαμπτήρων.