ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ: Αντιδημαρχίες και μέλη επιτροπών

ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ: Αντιδημαρχίες και μέλη επιτροπών
Εκλογές-2014-ΣιντικήςΈξι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν στον δήμο Σιντικής με απόφαση του δημάρχου κ. Φώτη Δομουχτσίδη. Οι τέσσερεις θέσεις είναι έμμισθες και οι δυο άμισθες.
Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στην «Διαύγεια»  με αντιμισθία είναι οι κύριοι Στάθης Ζαπρίδης, Γιώργος Τσίντσιος, Μανώλης Δεβετζής και  Αθανάσιος Μελαδίνης. Χωρίς αντιμισθία είναι ο κ. Παύλος Κορωνίδης και ο κ. Λεωνίδας Νικολάου.  
Η αντιμισθία για τους αντιδημάρχους είναι 1.710μεικτά (περίπου 1.200 ευρώ καθαρά).
Οι αντιδήμαρχοι με αντιμισθία  που είναι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να επιλέξουν τον ένα απο τους δυο μισθούς. Εάν η αντιμισθία είναι μικρότερη απο τον μισθό τους, θα λαμβάνουν την διάφορα.
Η αντιμισθία για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ανέρχεται στα 720 ευρώ μεικτά (τα καθαρά γύρω στα 630).
Και ο πρόεδρος εάν είναι δημόσιος υπάλληλος θα πρέπει να επιλέξει  ένα απο τα δυο και θα λαμβάνει την διάφορα.
Η αντιμισθία του δημάρχου είναι στα 3.420 ευρώ μεικτά και μετά απο κρατήσεις ανέρχεται στα 1.800 – 1.900 ευρώ.
 
Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη οπ κ. Σάββας Καραβασιλείου με 19 σταυρούς έναντι 7 λευκών. Η αντιπολίτευση για την θέση του προέδρου είχε προτείνει τους κυρίους Οδυσσέα Μπακούρα και Νίκο Ιντζέ.
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Οδυσσέας Μπακούρας με 16 ναι οκτώ λευκά και βρέθηκαν δυο άδειοι φάκελοι.
Γραμματέας εξελέγη ο κ. Νίκος Ιντζές με 21 ναι , 4 λευκά και βρέθηκε ένας άδειος φάκελος.
Τόσο ο δήμαρχος κ. Φώτης Δομουχτσίδης όσο και οι αρχηγοί των παρατάξεων κύριοι Νίκος Δεμερτζής και Ευθύμης Βαρυτιμίδης ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο προεδρείo
 
Οικονομική Επιτροπή
Πρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή αναλαμβάνει με απόφαση του δημάρχου ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Μελαδίνης ενώ μέλη εξελέγησαν οι κύριοι :
Κώστας Νικηφόρου 23 ψήφους, Τάσος Ιωακειμίδης 25, Αναστάσιος Αβραμίδης 24, Μανώλης Δεβετζής 24, Θόδωρος Πασχαλίδης 15 και Ευθύμης Ζλατίντζης 16.
Αναπληρωματικά μέλη :
Γιώργος Τσίντσιος 23 ψήφους, Σάκης Αλεξίου 17, Γιώργος Παρίσης 20, Οδυσσέας Μπακούρας 16, Παύλος Κορωνίδης 23.
 
Επιτροπή ποιότητας ζωής
Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αναλαμβάνει με απόφαση του δημάρχου ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσίντσιος , ενώ μέλη εξελέγησαν οι :
Γιώργος Παρίσης 23 ψήφους, Οδυσσέας Μπακούρας 17, Παύλος Κορωνίδης 23, Σάββας Σιδηρόπουλος 20, Αθανάσιος Κέππας 17 και Θόδωρος Λόκας 19.
Αναπληρωματικά μέλη :
Κώστας Νικηφόρου 23 ψήφους, Αναστάσιος Ιωακιμείδης 24, Αθανάσιος Μελαδίνης 22,  Ευθύμης  Ζλατίντζης 27 και Κυριάκος Μαυρουδής 18. 
 
πηγη: kastrosintikis.blogspot.gr
Advertisements