Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών: Διπλώματα συμμετοχής για τον 1ο κυκλο του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών: Διπλώματα συμμετοχής για τον 1ο κυκλο του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής

SONY DSCΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής που υλοποιήθηκε στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών από 11 Οκτωβρίου έως 10 Ιανουαρίου, με εμψυχώτρια την Αντωνία Θεοχαρίδου.
Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου έγινε στον λόφο του παιδικού τμήματος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών η παρουσίαση των δημιουργιών των μικρών «συγγραφέων» που συμμετείχαν στην ομάδα «Κόκκινη παρέα δεμένη, μεσ’ τις λέξεις τυλιγμένη» με την παρουσία των γονιών τους, των φίλων τους αλλά και πολλών άλλων ακροατών.

SONY DSCΤα παιδιά διάβασαν τα παραμύθια τους, τα οποία δημιούργησαν κατά τα διάρκεια του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής με την καθοδήγηση της κ. Αντωνίας Θεοχαρίδου, η οποία τους μύησε στις τεχνικές της δημιουργικής γραφής και τους βοήθησε να ξεδιπλώσουν το συγγραφικό τους ταλέντο.

SONY DSCΣτο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν Διπλώματα Συμμετοχής από τον Πρόεδρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης κ. Αθανάσιο Μπαζδάνη, την διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κ. Βασιλική Μπουτζή και την κ. Αντωνία Θεοχαρίδου, ενώ τα παιδιά έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο αντίτυπα των βιβλίων της εμψυχώτριας «Ζητείται Γαμπρός» και «Εσκαπάζ, το δώρο των Θεών».