ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο»

Καλοκαιρινή εκστρατεία δημιουργικότητας 2017

ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο»

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη των Σερρών, απευθύνεται φέτος το καλοκαίρι προς όλους τους  ευφάνταστους και δημιουργικούς φίλους της περιπέτειας, τους μικρούς αλλά και τους πιο μεγάλους αναγνώστες και τους καλεί να συμμετέχουν στην 6η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Δημιουργικότητας. Η φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, οργανώνεται από την  Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και έχει τίτλο «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο».

Υποσχόμαστε, λοιπόν, σε όλους τους συμμετέχοντες πολλές  περιπέτειες από σημείο σε σημείο… 

Θα γνωρίσουμε …σημεία και τέρατα, θα διασχίσουμε  σημεία της πόλης,  τα σημεία του ορίζοντα,   τα σήματα Μορς και τα σημεία στίξης και θα χαράξουμε  σημεία πάνω στο χάρτη. 

Το κοινό σημείο επαφής μας θα είναι η Βιβλιοθήκη!

Ετοιμαστείτε λοιπόν! …σημεία βρασμού, σημεία πήξης και τήξης, σημεία στον ουρανό, σημεία στη γη, σημεία στη θάλασσα, σημεία πικρά, σημεία γλυκά, σημεία αλμυρά, σημεία στη χημεία, σημεία στα βιβλία, σημεία με ουσία και μεγάλη σημασία…

…περιμένουν και φέτος μικρούς και μεγάλους,

να τα ψάξουν να τα φανταστούν να τα ανακαλύψουν να τα ζωγραφίσουν να τα φωτογραφίσουν, να τα δημιουργήσουν και εντέλει να τα ζήσουν!

Αν λοιπόν, τα σημεία που προηγήθηκαν δεν σας αφήνουν αδιάφορους, σας περιμένουμε  να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να αφήσετε ένα δικό σας σημείο στον καλοκαιρινό μας πίνακα.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα δημοσιοποιείται μηνιαίως στις ανακοινώσεις της σελίδας της βιβλιοθήκης  αλλά και στο Facebook , ενώ για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 23210.98557. Για όλες τις δράσεις απαιτείται προεγγραφή.